Водещите новини
Home » Горещо » E, вярвате или не, изпускането на газове е ключът към щастлива и дълготрайна връзка.
E вярвате или не изпускането на газове е ключът към щастлива и дълготрайна връзка.

E, вярвате или не, изпускането на газове е ключът към щастлива и дълготрайна връзка.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Днес от 365 Новини имаме добри новини за партньори, които пускат газове /флатуленция/ в близост един до друг:

Ако пръцкате пред партньора си, ние имаме добри новини за вас, защото изглежда, че ​​двамата ще бъдете много щастливи за дълго време. Оказва се, че пускането на газове пред партньора ви всъщност е наистина нещо изключително положително за връзката ви и знаем, че ще има хора, които доста ще се радват на тази новина.

Изследователите вярват, че пърденето пред партньора ви всъщност е добро и полезно нещо.

Изпускането на газове ви сближава, изграждате доверие един към друг и отваряте изцяло ново ниво на взаимоотношенията си.

В книгата си известната авторка Лия Десесар разказа за първото си случайно пръцване пред съпруга си и много ясно си спомня този момент.

Първата мисъл на съпруга й, след като я чул, била: „Искам да се омъжа за тази жена.“

Той се чувствал все по-близо до нея и оценявал факта, че тя го е допуснала в личното си пространство, което не е лесно на пръв поглед.

Пускането на газове пред партньора ви показва, че не се страхувате да покажете истинската си същност.

Може да е неудобно и неприятно, но в дългосрочен план това е нещо добро. Всъщност, пускането на газове попада в категорията на „неприятните неща“, които никой не иска да прави открито пред партньора си, заради страха да изглежда глупаво или да не го впечатли и разочарова.

Но правейки тези неща, които изграждат доверие във връзката и ако ви е удобно да пръцнете пред своя съпруг, това показва, че не се страхувате да покажете истинската си същност.

Точно както се смееш, плачеш или преяждаш с чипс например, изпускането на газове е само едно от онези неща, които трябва да бъдат нормални.

Така че следващия път, когато някой от вас си позволи да пръдне, помислете за него повече като за „любовно пуууф“ и го приемете за здравословна част от вашата връзка.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.