Home » Горещо » Джино Бианкалана луд по малката си дъщеричка (Сменя памперси,храни бебето и го води на разходка – Снимки)
Джино Бианкалана луд по малката си дъщеричка (Сменя памперси храни бебето и го води на разходка – Снимки)

Джино Бианкалана луд по малката си дъщеричка (Сменя памперси,храни бебето и го води на разходка – Снимки)

Откакто стана татко на малко момиченце Джино съвсем се промени.

От любител на високите скорости сега е станал много нежен и грижовен баща, който не се откъсва нито за минута от бебето.

От множеството снимки в профила му в социалната мрежа се вижда колко е отдаден на малкото си съкровище. За което полага грижи, повече даже от майка му. Още щом гушна Данаила двамата с тати са неотлъчно един до друг, не се разделят нито за миг.

Разхождат се всеки ден на чист въздух в парка с количката. Там Джино храни мъничето с биберон и дава пример на другите татковци. Сменя памперсите на малката, нещо от което някои бащи се срамуват да правят, още повече  публично.

Феновете на Бианкалана коментират, че жена му Кристиана е попаднала на истински обичлив и грижовен съпруг, какъвто в днешно време трудно може да се намери. Джино носи на ръце любимите си момичета, които гледа като писани яйца.

Последователите на брадъра пишат в коментар към снимките: „Вие сте пример какви трябва да бъдат всички бащи в днешно време.“

„Браво, Джино! Нека гледат другите мъже и да си кажат, че не е срамно и не е само задължение на майките, желая ви здраве!”

Твоят коментар

About Natali Slavcheva

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.