Водещите новини
Home » Топ новини » Джийсън Брад Люис: Сега чакам Гала да се кандидатира за президент, що не?!
Джийсън Брад Люис: Сега чакам Гала да се кандидатира за президент

Джийсън Брад Люис: Сега чакам Гала да се кандидатира за президент, що не?!

Сподели новината
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Джийсън Брад Люис не одобрява резултатите от изборите, разбра 365 Новини!

Недоволен от резултатите след парламентарните избори е екстравагантният и ексцентричен Джийсън Брад Люис. Ето какво заяви той в мрежата преди часове:

“Ето, че безплатните концерти на Орлов мост с кебапчета, Преслава и Куку Бенд имаха ефект. Нямам против телевизионер да стане политик стига да са наяве някакви качества, а не да четеш цял живот от ауто кю. Просто със скечове не става…

Днес Слави, утре Андреа Банда Банда, ще се кандидатира за президент…или пък Гала. Сериозно,…очаквам го. Аз много бих желал Милен Цветков, да ни бе премиер, но уви… скоро ще стане година откакто помляха нищо не подозиращият човечец, а осъден все още няма.

С огромно прискърбие споделям наблюденията, че последната надежда на вулгария си замина с тези избори. От тук нататък ви чака мутробарок, наргилета, колабирали улици, мизерия, безпаричие… защото това явно се харесва на зрителя-гласоподавател.

Харесва му някой да му говори мазно от телевизора и да му ОБЕЩАВА. Не стига, че пандемия,… а ми сега и национална трагедия. Избрахте си… време е да почакате за резултати още 50 години. Прекрасната държава буквално стана избушена селска кочина с напикани стени.

Мисъл,… нулева, а тя струва скъпо на ходещия на работа човечец, който ще изхранва в продължение на още 4 години някакви мними хора.

Същото когато Царят “Гласувайте за мене шааааа ви оправя за 800 дни” Националният спасител… месията, ангелът! Така ни оправи, че не разбрахме даже кога свалиха часовника който отброява въпросните дни, а ОН са изпари със скоростта на………

Наивността и глупоста се плащат с мизерия и безпаричие, които в този случай са абсолютно заслужени от данъкоплатеца. Закривай!”, гневи се Джийсън Брад Люис.

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.