Home » Горещо » Джена съсипа душманите си: Размаза ги с признание за майка си
Джена съсипа душманите си

Джена съсипа душманите си: Размаза ги с признание за майка си

В навечерието на Деня на влюбените Джена и Наско Стоев разкриха в телевизионен ефир как се чувстват като семейство и какво им помага да съхраняват любовта си, научи 365novini.

„Тази година празнуваме 5 години, откакто се запознахме, и 4 години от нашата сватба“ – каза певицата в „Папараци“ .

„Не знам кога е празникът на влюбените, понеже всеки ден го празнувам, всеки ден съм влюбен, от сутринта се влюбвам в нея и така, докато заспя“ – заяви музикантът.

Двамата допълниха още, че обичат сами да се грижат за своя син и използват всяка свободна минута да са заедно с него.

„Ние държим да сме заедно. Аз, лично, държа да го гледаме колкото се може максимално. Намалихме участията, за да може да го гледаме повече, да споделяме заедно времето си и най-вече той да расте до мама и тате, защото всяко едно дете има нужда от мама и от тате. Той не ни пуска никъде. Откакто се осъзнал застава на вратата и започва да ни разпитва – кой къде отива, защо отива, него кой ще го гледа и държи да е с нас“ – обясни щастливата майка.

„Вечерно време, когато не сме на работа и сме си вкъщи, и сме си легнали двамата с нея, той си е на неговото легло, идва при нас, гушка ни двамата и казва: „Тати, цункайте се“ – допълни гордият татко.

По повод писанията, че по коледните празници е спряла да поддържа връзка със семейството си, Джена заяви:

„Аз уважавам моите родители и цял живот ще ги уважавам. Спекулации не искам да има, защото аз ги уважавам и ги обичам. Както при всяко семейство, имахме своите разминавания, но всичко е дошло на мястото си. Разумните хора винаги трябва да намират начин да комуникират и да стигат до любовта и обичта“.

Марица

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.