Home » Здраве » Дядо Иван от с.Чавдар дава безотказна рецепта за камъни в жлъчката
Дядо Иван от с.Чавдар дава безотказна рецепта за камъни в жлъчката

Дядо Иван от с.Чавдар дава безотказна рецепта за камъни в жлъчката

Цяло село Чавдар говори за дядо Иван и неговия илач за камъни в жлъчката, бъбреци и черен дроб!

Дядо Иван от село Чавдар отдавна си е заслужил славата и уважението на съседите. И не само за добротата си, а и за своя домашен илач, който щедро раздавал на всички. Против камъни в жлъчката и лечение на черния дроб. Чул рецептата за него от няколко народни лечители и решил да им се довери.

“Няма по-добро лекарство за тези проблеми от това чудо. Навремето ми беше толкова зле, че си викам – отидох. Каквото беше, беше. Искаха да ме оперират, но не щях и да чуя. Нямам вяра на болниците. Накрая послушах тези народни лечители, проверих тук-там и си направих тая смес. Сто камъка от жлъчката изхвърлих”, разказва дядо Иван.

И обяснява как се прави неговото лекарство.

Трябвало да се вземе едно кило корени на магданоз и да се нарежат на ситно. Сваряват се хубаво в един литър вода. Варят се, докато не забележим, че течността е почти извряла и е останала наполовина.

След това махаме от котлона и оставяме течността да изстине, преди да я прецедим през марля. Към прецедената течност прибавяме сок от цяло кило лимони и 400 грама качествен зехтин.

Драмата на една 35-годишна жена: Подиграват ми се, че ще остана стара мома, но е по-добре да съм сама

Доган се сродява с футболен бос! Бременната снаха на Сокола – наследничка на милионерска фамилия

“Бъркаме много хубаво сместа и я пазим в добре затворен и стъклен съд, но задължително на тъмно място. Не я слагайте в пластмаса, защото е вредна, а и качествата на съставките се променят и губят. Взимайте всяка сутрин на празен стомах по една голяма лъжица от сместа”, обяснява дядо Иван от село Чавдар, пише Пик.

Съветва преди илача да не сме пили нито чай и кафе, нито вода дори. После през деня се взимат още една лъжица на обед и една вечерта. Отново преди да седнем на масата, поне половин час.

Неговата открита рецепта правила чудеса за изхвърляне на камъни от жлъчката, както и за лечение на уголемен черен дроб. Тя помагала много при проблеми и камъни в бъбреците. И е идеална за пълна детоксикация на целия ни организъм.

Много от комшиите му вече отдавна са опитали от народното лекарство и останали страшно доволни. “Пък, който не вярва, да се трови с хаповете от аптеката и да си дава парите на вятъра”, маха с ръка възрастният човек.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.