Home » България » Дрога, борч и чук по главата: Драмата с мексиканеца от Дианабад
Драмата с мексиканеца от Дианабад

Дрога, борч и чук по главата: Драмата с мексиканеца от Дианабад

Местен наркоман и пияница, който лесно става агресивен. Така описват Мартин Николаев негови познати от столичния квартал „Дианабад“, където мъжът стана лошия герой в истински екшън, научи 365novini

На 16 октомври той нападна мексиканеца Фабиан Родригес, като първата версия беше, че латиноамериканецът е отнесъл куршум в челото и е откаран полужив в „Пирогов“.

После се оказа, че чужденецът е халосан с чук и няма опасност за живота му. Приятели на издирвания за нападението Мартин разказаха, че мъжът не живее на адреса си по лична карта и обикновено преспива при познати в различни райони в София.

Майката на Николаев има апартамент в блок 56, където е и жилището на сляпата Женя Алексиева, за която като асистент работи Родригес.

Преди около месец обаче майката на Мартин починала и отвреме на време той идвал в дома й, за да взима някакви неща.

До бруталното нападение над Фабиан се стигнало, след скандал за пари. Съседи на мексиканеца, както и жената, за която работи разказаха, че спорът бил за 35 лева.

Двамата мъже се засекли, започнали да се карат и скоро се стигнало до саморазправа.

„Той дойде и без да казва нищо стреля по момчето ми. После избяга. Аз чух изстрел“, упорито настоява сляпата Алексиева, която е огласила и версията за стрелба.

Според жителите на блока обаче изстрели не е имало. Мартин действително нападнал Фабиан, но го ударил с чук по главата.

Мексиканецът бил откаран в болница заради раната и сериозното кръвотечение от нея. Приятели на Мартин пък разказаха, че не са изненадани, защото той често е употребявал алкохол и наркотици.

Блиц

Твоят коментар
Твоята оценка
Твоята оценка
Общо гласували

About Елена Монева

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

error: Кражбата от 365 Новини е забранена!!!