Home » Живот » Драмата с изчезналото 18-месечно момченце е умопомрачителна
Драмата с изчезналото 18-месечно момченце

Драмата с изчезналото 18-месечно момченце е умопомрачителна

Полицията разшири периметъра на търсенето на 18-месечното момченце, което изчезна мистериозно на 22 октомври вечерта и бе обявено за издирване от родителите си, научи 365novini.

По техните думи Мариян, който е на 1.6 години, е изчезнал от двора на дома им в покрайнините на стражишкото село Николаево. Детето си играело при камара тухли под надзора на баща си Стоян и още няколко роднини. Бащата обаче говорел по телефона, а след като се обърнал, от момчето, което едва било проходило, нямало и следа, пише „24 часа“.

Второ денонощие полиция със следови кучета, пожарникари, жандармерия и доброволци претърсват района на дома му и горите край Николаево. След сигнала за изчезналото дете бродили с термокамери и дори го търсили в кладенец, но без резултат.

Мистерията с малкия Мариян кара разследващите да се съмняват в показанията на ромската фамилия за мястото и начина на изчезване на детето. Допуска се, че може да е продадено или да е жертва на инцидент, казаха близки до случая. Извършват се допълнителни разпити на всички членове на семейството и техни близки.

Днес в акцията се включили и служители от горнооряховското районно, които обхождат сечище край друго великотърновско село, където ромите работили като дървосекачи.

„Работи се по всички възможни версии“, казаха от прокуратурата.

По случая е образувано досъдебно производство по чл. 182, ал.1 за неупражнен контрол и неположени грижи за детето. Предвиденото от закона наказание е до 3 години затвор и обществено порицание.

Междувременно полицията разпространи призив във връзка с изчезналото момченце в Николаево:

ОДМВР – В. Търново търси съдействието на гражданите във връзка с издирваното дете от с. Николаево. По този повод призоваваме всички граждани, пътували на 22.10.2019 г. /вторник/ за времето от 17,30 до 19,30 ч. по маршрут Стражица – с. Николаево – Попово и обратно да се свържат с дежурната част на ОДМВР – В. Търново на тел. 0888 481209.

bradva

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.