Водещите новини
Home » Идеи » Домашна магия за жени: как да привлечете любов, късмет и пари в къщата
Домашна магия за жени: как да привлечете любов късмет и пари в къщата

Домашна магия за жени: как да привлечете любов, късмет и пари в къщата

Сподели новината
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Всяка жена иска хармония, любов и разбирателство в дома си. Експертите по биоенергия говориха за това как да привлечете всичко това с обикновена домашна магия.

Първото нещо, за което трябва да се погрижите, е вашето поведение, разбра 365 Новини. Експертите съветват винаги да помните около три женски изображения, които вредят на енергията. Не бива да се държите така, защото тогава ще бъде много по-трудно да намерите късмет, да намерите любов и да я запазите.

Естествени цветя

Много жени обичат цветята, но не всички знаят, че те са най-силният магнит за женското щастие. Купуването на цветя в магазин е скъпо, така че можете да излезете от ситуацията по различен начин. Можете да си купите саксийни цветя. За тях трябва да се грижат, но някои от тях винаги ще цъфтят.

Има няколко вида най-полезни цветя, които цъфтят целогодишно. Те помагат на жените да привлекат късмет и щастие в живота си.

Мушкато: Най-добрият приятел за тези, които търсят източник на мощна женска сила. Помага ви да се уморявате по-малко.

Хибискус: Това цвете помага на нежния пол да се чувства красива, да обича себе си. Помага в любовта.

Бегония: източник на творческа енергия. Помага на жените в работата им.

Балсам : източник на радост и мощна енергия. Помага да се карате по-малко с любим човек и роднини.

Антуриум: източникът на женското богатство.

Тези цветя значително ще подобрят настроението ви и ще направят живота ви по-добър. Не забравяйте да се грижите за вашите растения.

Изборът на правилните бижута

Ако искате да се срещнете с мъж възможно най-скоро, тогава една жена трябва да носи по-често кръгли бижута от платина. Тези, които вече са в една връзка може да носи сребро или cupronickel. Те ще бъдат полезни за тези, чиито връзки преживяват трудни времена. Златото ще помогне да се затвърди резултатът в хармонична и здравословна връзка.

Също така си струва да кажем няколко думи за камъни-талисмани. Във финансовата сфера за жените най-полезните камъни са яспис, карнеол, цитрин. В любовта такива минерали са тюркоазът и перлите. Най-полезният и многостранен от всички женски талисмани е лунният камък. Ще даде късмет и положително, ще укрепи биополето.

Тъп нож като талисман

Ако във фермата се появи тъп нож, тогава не е нужно да го изостряте или изхвърляте. За него може да се говори, когато се появи мъж. Вземете ножа в ръцете си и кажете: „Очаквам този, който ще те изостри. Чакам някой, който иска да ме целуне. “ След това ножът трябва да се постави на някакво относително видно място, далеч от други ножове и прибори за хранене. Веднага щом се появи такъв човек, този нож ще трябва да бъде заточен и пуснат обратно в експлоатация. Ще бъде добре, ако мъжът го направи сам.

Магия на съня

Ако една самотна жена мечтае за един мъж , когото тя обича, а след това след като се събуди, тя трябва да се каже: „Така да бъде. “ Това важи както за тези, които вече са във връзка, така и за тези, които са влюбени в мъж, но все още не са във връзка с него.

Ако първият е сънувал, тогава след събуждане трябва да кажете три пъти „загинете, миналото“. Това важи за всички – тези, които все още обичат, и тези, които искат бързо да забравят бившия си.

Ако сте имали добър сън, не бързайте да се миете. По този начин можете да отмиете късмет и позитив. Направете първо нещо друго – изпийте малко вода или оправете леглото си и едва след това отидете да се измиете.

Ако една жена е сънувала лош сън, тя трябва да стане бързо и да измие лицето си три пъти, а след това да каже пред огледалото: „Далеч от страх, далеч от болка, далеч от безсилие. Завинаги и завинаги . „

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.