Home » Идеи » Домашен шампоан със сода за гъста коса с блясък като от реклама – напълно натурален, без странични ефекти:
Домашен шампоан със сода

Домашен шампоан със сода за гъста коса с блясък като от реклама – напълно натурален, без странични ефекти:

Поради многото си лечебни свойства содата за хляб има широк спектър от приложения за почистване, готвене и лечение на различни заболявания.

Това невероятно здравословно вещество подобрява качеството на вашата коса и елиминира остатъците от шампоан и балсам, като осигурява дълготраен блясък. Можете да го използвате вместо обикновен шампоан и да се насладите на невероятните му ефекти.

шампоан със сода

Ако сте фенове на продуктите „Направи си сам“ и искате да избегнете страничните ефекти на търговските продукти, пълни с химикали, ще ви покажем начин да приготвите свой собствен натурален шампоан, който ще осигури невероятни резултати.

Може да ви е неудобно да използвате този шампоан със сода  в началото, тъй като той не се пени като другите шампоани, но с течение на времето ще свикнете с него и неговите ефекти определено ще ви накарат да го изберете.

Домашен шампоан със сода за хляб

здрава коса

Начин на приготвяне:

В малка бутилка смесете сода и вода в съотношение 1: 3.

Регулирайте количеството в зависимост от дължината на косата, така че ако имате дълга коса, смесете 3 супени лъжици сода за хляб с 9 супени лъжици вода.

След това можете да го нанесете върху суха или мокра коса, от корените до краищата на косата и оставете да действа 1-3 минути. Изплакнете с топла вода.

Изплакнете косата си отново с ябълков оцет. Смесете 1 част оцет с 4 части вода. Можете да добавите малко етерично масло, за да подобрите миризмата. Наклонете главата си, за да предотвратите попадането на ябълков оцет в очите ви.

Можете да подготвите ябълковия оцет за изплакване предварително и да го държите в бутилка в банята, за да го използвате при нужда.

шампоан със сода

Първите ефекти са видими още след първото приложение, а след няколко измивания косата ви ще започне да расте с ускорена скорост, ще стане силна, блестяща и невероятно здрава!

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.