Водещите новини
Home » България » Долу ваксините! Спешно лекарства за шизофрения
Долу ваксините! Спешно лекарства за шизофрения

Долу ваксините! Спешно лекарства за шизофрения

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

В каква държава живеем? В единствената, в която се вярва на фейсбук!

Антиваксърите са прави. Поне в България. За какво са ни ваксини срещу коронавирус, като трябва да наблегнем на лекарствата срещу шизофрения. И то спешно. И да бъдат доставяни не с хладилни камиони за месо, а с тирове.

Това показва държанието на един куп хора от началото на пандемията. Денят, в който всички футболни селекционери и треньори във фейсбук станаха вирусолози. И то от световна класа.

Спомняте ли си призивите, че маските са за това да ви запушат устата?

Въпросите дали познавате заразен. Или ежедневните свидетелства на хора, които са получили хиляди левове, за да се пишат болни от коронавирус. А той бе лично и персонално измислен от Бойко Борисов. За да смачка всички на избори, като подмени вота, докато населението се страхува.

Знайни и незнайни лекари всеки ден коментираха и обясняваха за стаден имунитет, че става въпрос за едно обикновено грипче, което се кара на крак. И изгаря по някоя суха пръчка. Нищо повече. Вижте ги шведите – не затварят нищо и се чувстват прекрасно.

И българският народ вярваше. Защото според едно от проучванията само у нас от целия Европейски съюз 60% вярват на написаното в социалните мрежи. В нито една друга този процент не е повече от 35. Но какво да се прави, като онези загубеняци нищо не разбират. Ние винаги сме били по-красиви и по-умни от тях. Та дори в един момент им направихме и лига, която да ги учи на истината. Или вече не си спомня за нея?

На кого му пука за някакви лекари и учени от Великобритания, САЩ, Китай, Русия и Швейцария? Ние си имаме и математици, и вирусолози, и политолози със стотици години опит. Водещи в своята област признати по цял свят. Нищо, че в годишната класация на Станфордския университет влизат някакви измисленяци по физикохимия, флуиди, ядрена физика, космонавтика. И в топ 100 са само Константин Хаджииванов (53-и във физикохимията) и Вася Банкова (91-а в медицинска и биомолекулярна химия). Всичко приключваше до юни, а в противен случай се късаха и изяждаха дипломи.

“Специалистите” не слизаха от екраните на всички телевизии, опонентите им едва се прокрадваха за кратко. Лекарският съюз пазеше ледено мълчание, все едно проблем не съществуваше. И “умният” народ се вслуша. Излезе на площадите да гори изедническите маски, напълни заведенията, стадионите и псуваше тези, които го ограничаваха. Ресторантьорите, вдъхновени от новото ДДС, сложиха по някоя допълнителна маса в заведенията си и вдигнаха цените. Нищо, че ДДС-то всъщност бе свалено. Стигна се до рекордните нива 2/3 от българите да твърдят, че вирус просто няма. Всичко е една световна конспирация. На първо място започна да излиза Бил Гейтс, който единствено живеел с мисълта, че ако не чипира българите, цялата му бизнесимперия рухва.

Нормално дойде и втората вълна, за която някакви глупаци предупреждаваха. И “специалистите” ревнаха с пълен глас, че са проспани важни месеци от тъпото правителство, което не взело мерки.

Какви мерки да се вземат, след като вируса го нямаше в България?

Нали, ако се вземат, пак ще излезе някой да го обвини, че харчи излишни пари. Признанията на шведския крал Карл XVI Густав, че държавата му е сгрешила фатално с подхода си към вируса, останаха незабелязани от медиите. Е..ти тъпака, той тръгнал да ни обяснява!

Стигна се до пълния абсурд един ден да гориш маски, а на следващия да се разпускаш заради епидемията. Пълна шизофрения. Въпросите дали познаваш заразен отпаднаха от само себе си, защото вече всеки имаше такъв в семейството или в службата.

След това дойдоха и доблестните военни пилоти на България, които получиха нареждане, отново от правителството, всяка сутрин да заливат населението с коронавирус. Но те намериха силата в себе си и чрез няколко информирани сайта признаха престъплението пред народа. Герои! И най-доблестният от тях, когото избрахме за президент, не намери време да ги опровергае. Ми наистина си е зает човекът. Я колко народни въстания бяха, пък и дума на годината трябваше да мисли. Той даде своят дан в тази битка, като разкри различните щамове в България още на 3 март! Доста преди британците да открият техните.

Добре, че дойде мачът на Кобрата, че да си отдъхнем малко. И вирусолозите да станат най-добрите специалисти в бокса. Спечелили безброй златни медали на световни и олимпийски игри. Извели свои възпитаници до върховете в спорта. Написахме му на този как трябва да се държи, какви песни да използва, как трябва да удря ъперкъти. Ако се бе обърнал към истинските специалисти в България, сега щеше да преговаря с Тайсън Фюри за няколкостотин милиона. Ама той тренирал по собствена програма. Като не слуша фейса, нокаутът е най-малкото му наказание.

Мина Кобрата и дойдоха ваксините. Тези с чиповете от Бил Гейтс. Който от половин година не спи заради българите. Акциите му отиват по дяволите, ако не сложи чипа на баба Пена от Горно Уйно. Защото там някъде е заровен кивотът, или пък Ноевият ковчег. Абе, Бил Гейтс знае, че трябва да ни чипира и това е.

И за късмет на специалистите ваксините тръгнаха с автомобили за колбаси. Идеален пас за ново геройство в мрежата. На кого му пука, че уж били с модерни хладилни инсталации. Че били дарени и вършат работата без пари. Кретени, идиоти и простаци. Всички в България знаем, че чип в кренвирш се разваля. Да в кренвирш с това гадно “н”, което убягва на 99% от “специалистите”. И стартираха едни шегички, закачки и дори политически изявления.

Хладилните микробуси предизвикаха буря от подигравки в социалните мрежи от известни по цял свят специалисти по хладилна техника.

Хладилните микробуси предизвикаха буря от подигравки в социалните мрежи от известни по цял свят специалисти по хладилна техника.

Много интересно, ако пострадаш например в катастрофа, ще ти пука ли с какво ще те закарат до болницата, ако линейката я няма? Не, нали. Ама ваксината е друго нещо. Всички разбираме от хладилна техника все пак. И черешката на тортата е разбира се онзи ЗИЛ в Пловдив с катинара.

Как да не напишеш, че по времето на бай Тошо това нямаше как да се случи?

Те и много други неща нямаше да се случат, ако социализъмът бе победил, ама нейсе… Важното е младите да знаят, че бе прекрасно. Всяко лято на море, всяка зима на планина, като тръгнеш за Гърция, те стрелят. Ама това си бе в реда на нещата.

От години психиатрите се жалват, че нямало регистър на психично болните в България и това им пречело. Ма много тъпи тези доктори, бе. Има. Още от 1977 г. Създаден с Постановление 15 на Министерския съвет. И се нарича ЕСГРАОН. Всеки с ЕГН си е с диагноза.

Вместо ваксини държавата може да помисли за още по-сериозен ремонт на психиатличната болница в Курило, защото ще има доста кандидати за нея в близките години.

Вместо ваксини държавата може да помисли за още по-сериозен ремонт на психиатличната болница в Курило, защото ще има доста кандидати за нея в близките години.

Но трябва да сме спокойни. Има достатъчно тирове в България, за да бъдат доставени лекарствата за шизофрения до всеки дом, до всяка партийна централа. Хем ще помогнем на сектора, хем ще може спокойно да си хейтим във фейса. И да се почувстваме българи. И като ни писне, отиваме до хладилника ЗИЛ, вадим един кренвирш и се чувстваме щастливи. И така до края на света.

Източник: 24 часа

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.