Home » Свят » Докосвайки майчината гръд, новороденото заспа. 10 минути по-късно всички уреди в стаята полудяха!
Докосвайки майчината гръд новороденото заспа. 10 минути по-късно всички уреди в стаята полудяха!

Докосвайки майчината гръд, новороденото заспа. 10 минути по-късно всички уреди в стаята полудяха!

Понякога нищо в живота не протича така, както сме го планирали. В такива моменти е важно да запазим вярата си в доброто и чудесата.

Днес от 365novini решихме да ви разкажем тази истинска история, която е пример за това, че в живота могат и се случват чудеса! Шели Коули била бременна в осмия месец. Много скоро тя и съпругът й Джеръми щели да прегърнат първата си рожба.

Денят, който двойката чакала толкова дълго, обаче, станал почти фатален за младото семейство.

младо семейство

Детето се появило на белия свят с цезарово сечение. Операцията приключила успешно и малката Рилън се родила абсолютно здрава. Но младата й майка, която не могла да понесе раждането, изпаднала в кома.

– „Лекарите направиха всичко възможно. Те бяха сигурни, че Шели ще умре“ – спомня си Джеръми

– „Изпълнен си с щастие, че ще видиш дъщеря си … но в същото време осъзнаваш, че трябва да кажеш сбогом на жена си завинаги… Думите не могат да опишат това чувство.“

жена в кома

Внезапно, на една сестра на име Ашли Манус, й хрумнала гениална идея. 

„Знаем, че контактът между майката и детето помага на бебетата. Помислих си дали пък в този случай връзката няма да проработи наобратно?“ – казала си Ашли. – „Надявах се, че Шели все още е някъде там, че ще усети бебето със сърцето си, а майчините инстинкти ще я събудят.“ Но, докосвайки Шели, бебето веднага заспало.

„Ние я галехме, дори пощипвахме, но нищо не помогна. Тя беше заспала“ – разказва Джеръми, – „но ето че след десет минути тя отново заплака!“

новородено

Невъзможното се случило. „Всички видяхме как мониторите изведнъж се „събудиха“. Жена ми се върна към живота!“, припомня си Джеръми със сълзи в очите си.

Състоянието на Шели постепенно се стабилизирало и седмица по-късно тя най-накрая можела да вземе бебето в ръцете си. „Погледнах към Рилън и си помислих, че е най-красивото дете на света“, казва Шели“.

„Знам, че всички майки казват това, но сега чувствам, че двете имаме специална връзка“.

майка и бебе

Тази снимка е направена на честването на първия рожден ден на малката Рилън. Ще дойде ден, когато тя ще разбере, че някога е направила истинско чудо!

майка и малко дете

Невероятно е как майчината любов и връзката между майка и дете е способна на чудо – дори на това, да победи смъртта!

Източник: За жената

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.