Водещите новини
Home » Свят » Докато любовникът й отнемал живота на детето й, тя играела компютърни игри, а после държали костите му в кутия
Докато любовникът й отнемал живота на детето й тя играела компютърни игри а после държали костите му в кутия

Докато любовникът й отнемал живота на детето й, тя играела компютърни игри, а после държали костите му в кутия

Гръцката полиция разкри ужасно престъпление в атинския квартал „Кипсели“, от което настръхна гръцката общественост. Историята се разплита пет години след убийството на 7-годишния Андреас.

29-годишна му майка е обвинена заедно с партньора си за убийството детето.

Следователите на отдел Убийства успяха не само да разберат кой е убил детето, но и да открият шокиращи подробности. Зад убийството на 7-годишното дете стои брутално насилие от страна от партньора на майка му, който описва пред полицията, че често е наказвал 7-годишното дете, което е бито и измъчвано за своето „лошо поведение“.

В деня, в който за пореден път половинката на майката на Андреас го наказва в изправено положение и на гладно, той реагира и тогава извършителят затворил устата на детето с изолационна лента и го принудил да стои прав в ъгъла на стаята. По думите на извършителя, когато по-късно отишли с майката да видят състоянието на детето, то не дишало. Майката на детето, която е присъствала на цялата сцена на убийството не е направила нищо, за да спре половинката си от това убийствено деяние.

Но шокиращите разкрития нямат край.

Според показанията им първото нещо, което си помислиле как да скрият трупа на малкото дете. Скрили го в един ъгъл на тавана на къщата, който затворили с дъски.

На всички познати и приятели казали, че детето е взето от баща му, който е поляк, и е заминало за Полша.

Но страховитите разкрития продължават, когато двойката напуснала къщата, където живеели. Поставили костите на детето в кутия за инструменти и докато се лутали без дом по улицата, носили кутията с тялото на детето, която мъжът носел със себе си, когато отивал на работа.

29-годишната жена е признала, че по времето, когато нейният приятел е „отнемал“ по мъчителен начин живота на нещастното дете в Кипсели, тя играела електронни игри на компютъра.

Майката на 7-годишното дете и партньорът й са арестувани. Извършен е обиск на мястото, където са отседнали, където е открит кашон, който е предаден на криминалистичните лаборатории за изследване.

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.