Водещите новини
Home » Топ новини » Доц. Мангъров взриви шайката: Всички, които се ваксинират, са опитни мишки в третата фаза на Covid проучването
Доц. Мангъров взриви шайката: Всички които се ваксинират

Доц. Мангъров взриви шайката: Всички, които се ваксинират, са опитни мишки в третата фаза на Covid проучването

Сподели новината
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Инфекционистът доц. Атанас Мангъров буквално взриви машинациите на управляващата шайка с коментар за масовата ваксинация срещу COVID-19 и какво да очакваме след нея, видя 365 Новини.

Експертът започна с думите, че винаги е бил привърженик на ваксините, но обясни и различните видове ваксини.

Доцентът разкри, че чрез ваксината на Пфайзър се вкарва информационна РНК, която да образува антитела.

Той допълни, че всички ваксини в момента са в третата фаза. Всички, които се ваксинират с тази ваксина трябва да знаят, че участват в трета фаза на клиничното проучване, а всички фирми-производители да освободени от отговорност. Цялата отговорност е прехвърлена върху държавите.

„Хората трябва да подпишат информирано съгласие, в което пише, че той е информиран за всички неща, които могат да последват, за да се снеме отговорността от производителя, държавата и всички по веригата.

Човек трябва да има и избор коя ваксина да си сложи – в България в момента има само една ваксина, която е одобрена от Европейския съюз и американските органи. Тя е хубава ваксина, струва си човек да си я направи, но когато си я прави, той трябва да има предвид всички тези неща.

Това, което мен ме притеснява е, че се говори, че ако човек е прекарал коронавирус, той трябва да се ваксинира.

Ковид инфекцията като вирус, който изработва имунен отговор. Ако човек е изработил имунитет, е несериозно да се ваксинира“, каза още доц. Мангъров.

Източник: Народ

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.