Home » България » Доц. Мангъров безкомпромисен: Имунизационните паспорти за COVID са извращение над човечеството! (ВИДЕО)
Доц. Мангъров безкомпромисен: Имунизационните паспорти за COVID са извращение над човечеството! (ВИДЕО)

Доц. Мангъров безкомпромисен: Имунизационните паспорти за COVID са извращение над човечеството! (ВИДЕО)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Атанас Мангъров е твърдо против населението на планетата да бъде разделяно на ваксинирано срещу коронавирус и неваксинирано!

Най-големият критик на Ковид истерията доц. Атанас Мангъров отново прикова вниманието със свое интервю. Той беше гост в предаването „Актуално от деня“, излъчвано по телевизията на БСП БСТВ. Там инфекционистът сподели своите виждания за новите актуални теми около коронавируса.

Мангъров възмутен от дискриминацията относно Ковид-19

Доц. Мангъров не е фен на ваксините, които пристигнаха от САЩ. Той не го крие и дори смята, че те са излишни.

„Аз много се опасявам, че ще стане като с ваксините срещу свинския грип през 2010 г. Тогава се дадоха милиони за нещо, което не се използва, защото населението вече беше придобило естествен имунитет.“ – каза ръководителят на Ковид-отделението в Инфекциозна болница пред водещия Николай Грозданов.

Тук той има предвид, че една значителна част от българите вече са изкарали коронавируса, което значи, че те няма да се разболеят. Затова няма смисъл да се ваксинират. Самият Атанас Мангъров е такъв случай.
Атанас Мангъров

Доц. д-р Атанас Мангъров отново критичен към Европа

Доц. д-р Атанас Мангъров отново критичен към ЕвропаСпециалистът по инфекциозни болести не е съгласен с намерението на ЕС да въведе имунизационни паспорти за COVID. Според него това е издевателство и дори извращение над човечеството.

„Гледам на това много зле. Това е нарушаване на човешките права. Така се връщаме в едни времена, когато ни трябваше виза, за да пътуваме в чужбина.“ – каза в ефир доц. Мангъров.

Припомняме, че под „имунизационен паспорт“ (сертификат) се има предвид документ, с който ще се доказва, че си ваксиниран срещу коронавирус. Очаква се хората, които нямат такъв документ, да бъдат подложени на дискриминация, като не могат да пътуват, да работят, да запишат детето си в училище и т. н.

Интересното е, че уж демократичната Европа иска да го наложи, докато в Русия и Китай няма да има такова нещо. Владимир Путин обяви, че няма да наруши човешките права на хората по този начин.

Цялото интервю с Атанас Мангъров можете да изгледате във видеото!

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.