Home » Забавно » Днес ще ти гледаме на ръка – една линия на дланта ти разкрива за теб подробности, за които не си и подозирала
Днес ще ти гледаме на ръка - една линия на дланта ти разкрива за теб подробности за които не си и подозирала

Днес ще ти гледаме на ръка – една линия на дланта ти разкрива за теб подробности, за които не си и подозирала

Науката хиромантия отдавна е на почит сред хората, занимаващи се с окултното, гледачки, врачки и подобни. 

Тя изучава връзката между линиите на дланта и събитията в живота – оказва се, такава връзка наистина съществува. Днес ще ви предложим да ви гледаме на ръка. Както знаете, на дланта има три основни линии –  здраве, душа/сърце и живот. Необичайността на линията на сърцето се крие в това, че тя изглежда по различен начин на дланите на различните хора. Именно тя е тази, която може да каже нещо интересно за характера на човека. Искате да разберете нещо ново за себе си? Тогава да започнем.

Сложете ръцете си с длани нагоре, както е показано на фигурата по-долу. Линията на сърцето е маркирана със зелена линия. Вижте как тези линии са разположени на дланите ви, потърсете вашата версия и прочетете описанието.

Ако от дясната страна линията на сърцето ви е по-ниско, отколкото от лявата:

линия на сърцето тълкувание

Вие сте романтична и любяща личност, по природа е много активен и обожаваш приключенията човек. Вашата интуиция е добре развита и вие познавате добре хората, така че веднага можете да определите дали си заслужава да сте заедно с даден човек.

Вие не сте конфликтни хора, обикновено се опитвате да избягвате всякакви спорове, но ако сте замесени в тях, се държи много достойно. Основното за вас в живота е щастливото семейство. Вие ще бъдете най-добрият съпруг / съпруга и ще се ожените само за голяма любов. Не приемате лъжа, измяна или друго предателство.

Ако отляво линията на сърцето е по-ниска, отколкото отдясно:

особености на дланите

Вие сте мъдър и рационален човек. Вие знаете, че във всяка ситуация трябва да разчитате единствено на себе си. В конфликтни ситуации се опитвате да разсъждавате и търсите рационален изход. Хладнокръвието е вашият коз, не позволявате на емоциите да вземат връх.

Вие избирате партньор в живота с разума си – готови сте да се примирите с неговите слабости и недостатъци, това няма да бъде проблем за вас. Вие сте много честен, достоен, услужлив и любезен човек. Вашите приятели са много щастливи да имат такъв приятел, защото винаги можете да поискате помощ, когато имате нужда от нея.

Вие сте спокойни, търпеливи, самодостатъчни и самоконтролът ви е завиден. В същото време вие ​​сте много взискателни към себе си, поради което понякога изпадате в депресия и в състояние на униние.

Ако лявата и дясната линия на сърцето са на едно и също ниво:

какво казва линията на сърцето

Това е рядкост. Знайте, че сте уникален човек. Хората с такива линии са сложни по природа, поради което и самите те страдат. В същото време те са много емоционални, сантиментални, чувствителни.

За други е трудно да намерят общ език с вас. Вие сте много противоречиви. Можете да бъдете весели или сериозни, ту зли, ту добри, в някои ситуации много умни и проницателни, а понякога – дори глупави. В същото време е лесно да  се общува с вас, вие сте неконфликтна личност. Отношенията с вас са удобни и безпроблемни.

А вие открихте ли себе си в написаното? Ако ви хареса статията, не забравяйте да я споделите с приятели!

Източник: За Жената

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.