Home » България » Динко: Аз съм селянин и съм щастлив! Повечето софиянци ще си ги сложа в малкия джоб
Динко: Аз съм селянин и съм щастлив!

Динко: Аз съм селянин и съм щастлив! Повечето софиянци ще си ги сложа в малкия джоб

Сподели новината
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Аз не съм само ловец на мигранти. Гледам си семейството, работата, имам морги за камиони и автобуси. Имам бизнес и в Щатите, разказа пред Крум Савов по телевизия 7/8 Динко Вълев, познат като ловец на мигранти. 

Завършил съм спортното борба. Почнах от нулата, имах 300 лева в джоба си, обикалях блоковете, събирах изоставени коли бракувани, издирвах собствениците и ги плащах.

Купувах ги по 150 -200 лева. На отпадъци ги продавах по 400 лева. Един ден купих автобус и го продадох. И от тогава над 10 хил. автобуса са минали през мен. На 33 години съм, имам жена, 2 деца. Едното е на 4 месеца, другото – на година и 4 месеца.

Аз съм селянин човек и съм щастлив такъв, но повечето софиянци ще ги сложа в малкия си джоб. Аз ако нямам акъл, няма да стигна до тук. Успявам в бизнеса, защото имам багаж горе. Ако някой е решил да направи нещо, и ограда да има, той ще мине.

Коронавирусът е болна тема. Желязото беше 40 стотинки сега е 20 стотинки. Изнасям желязо с кораби.

На всеки му липсва свободата, хората по щабовете не са случайни хора.  В България средно на ден умират над 100 човека и без пандемия.

Кой ще го заплашва генерала, какво е виновен той?! Човекът е много добър. До вчера никой не го знаеше кой е. Сега какво зависи от него? Той иска да ги предпази!

Автоматът ми е в багажника, но имам разрешително. Свинските опашки са свободни на пазара.

Аз съм вярващ човек от парите на бягащите хаир няма. Сега като свърши коронавирусът, гладът ще настъпи, ще почнат да влизат, да разбиват. На много хора съм помогнал, но не искам да се изхвърлям.

Източник: БЛИЦ

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

365Novini във Facebook