Водещите новини
Home » България » Деян Донков към Борисов: Отиваш там, където ти е мястото – в затвора!
Деян Донков към Борисов: Отиваш там където ти е мястото - в затвора!

Деян Донков към Борисов: Отиваш там, където ти е мястото – в затвора!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Деян Донков е решен да срине Бойко Борисов и настоящата власт!

Известният актьор Деян Донков е твърдо против Бойко Борисов и неговото правителство. Преди почти 3 месеца той се подписа срещу правителството в декларацията на творците и интелектуалците, искащи оставката на Бойко Борисов, писа News.bg.

Днес актьорът е безкрайно разочарован от факта, че протестите не са успели и правителството на Борисов все още е на власт. Той обаче смята, че е въпрос на време да се преобърнат нещата. Донков е бесен от модела Борисов – Доган – Пеевски, който според него управлява България. Той е на мнение, че тримата политици са в основата на всички кражби у нас през последните 10 години.

Деян Донков срина Бойко Борисов, иска главата му

Звездата от „Изпепеляване“ не може да приеме, че еврофондовете се разграбват от определен кръг хора, а за народа не остава нищо. Преди месеци Skandalno.net излезе с информация, че само от еврофондове Борисов е заграбил около 10 млрд. евро

Съпругът на Радина Кърджилова е огорчен и от факта, че изпълнителната власт се опитва да се меси в съдебната. Според него правната система е поставена в зависимост от правителството, което е недопустимо.

Деян Донков вярва, че справедливостта все някога ще възтържествува и Бойко Борисов ще влезе в затвора. „Само съд и затвор заслужават всички в парламента“ – беснее Донков.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.