Водещите новини
Home » Горещо » Детето-чудо Крисия с изненадваща визия и още по-изненадващи признания (Снимки):
Детето-чудо Крисия с изненадваща визия и още по-изненадващи признания

Детето-чудо Крисия с изненадваща визия и още по-изненадващи признания (Снимки):

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Крисия Тодорова, която всички наричат детето-чудо заради невероятния ѝ глас, който демонстрира още като 8-годишна, е направо неузнаваема на последните си изяви.

Младата певица, която преди няколко години накара цяла България да настръхне от таланта й, вече е коренно различен човек. Пораснала е и вероятно не само заради възрастта, но и заради бързата славата в живота, се е променила осезаемо.

Доскоро брюнетката попадаше в публичното пространство не заради безспорния си талант и сладко излъчване, а с информации за уголемени устни и всякакъв подобен род корекции. В скорошно тв интервю обаче, Крисия направо смая феновете си с начина, по който изглежда вече.

Крисия Тодорова

Пред Деси и Сашо в „Преди обед“ гласовитата тийнейджърка се яви почти без грим, с изправена коса и доста променен начин на мислене.

В момента Крисия учи в музикалното училище във Варна и подготвя нова песен. Но не обясни защо е зарязала музикалното училище в София, където бе истинска звезда и където движеше в компанията на богати и известни съученици.

Крисия Тодорова днес

Вече 16-годишната Крисия все още има предложения за участия, но отказва повечето от тях.

„Бях друг човек преди“, заяви младата изпълнителка, която преди години направи фурор на детската „Евровизия“, където бе в компанията на Хасан и Ибрахим.

„2020-а, освен, че ми даде лоши неща, ми помогна по всякакъв начин“, добави още тя, признавайки, че е преминала през труден период в живота си, но без да става ясно какъв точно е бил той.

„Работя върху нови проекти, ново парче пиша. Даже в момента се намирам в студиото, където работя с моя екип от Хриси и Вихрен. Чувствам се много добре, изолацията много ми помогна да отделя време за себе си и да се фокусирам творчески върху себе си“, сподели Крисия. И загатна, че „песента е доста емоционална и пълна с реализъм, с това, което се случва около нас, с това, което хората задържат в себе си и нямат силата да опишат и да изкажат…

Всеки ден си поставям цели да подобрявам себе си, да съм упорита, нещата, които се случват около мен, да не спират да правя това, което обичам“.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.