Home » Горещо » Деси Цонева иска комунистическа сватба, сключва брак в близките няколко дни
Деси Цонева иска комунистическа сватба

Деси Цонева иска комунистическа сватба, сключва брак в близките няколко дни

Деси Цонева ще сключи брак с издателя Явор Стефанов, от когото очаква дъщеричка, в близките няколко дни, научи 365novini.

Церемонията ще премине в бутиков състав – младоженците ще си кажат „Да“ само пред сина ѝ Янчо и кумовете – шеф Иван Манчев и новата му приятелка.

„Ще сключим граждански брак в близост до София, до броени дни, но без тържество. Въпреки камерния състав аз ще бъда с булчинска рокля, ще бъда ослепителна… Ще оставим голямото парти за догодина. Отсега се знае датата – 3 юни, на третата ни годишнина.

Вече ще съм родила, ще съм спряла да кърмя…“, призна лъчезарната Цонева. В началото на този месец, по повод втората годишнина от връзката им, Явор ѝ предложи брак в един от най-романтичните градове в Европа – Флоренция.

„Догодина ще сключим и църковен брак, ще бъде много красив. Иска ми се тържеството да бъде в някоя резиденция. Винаги съм си мечтаела, от първия път, когато стъпих в Евксиноград, там да се омъжа. Но тъй като свързвам това място със смъртта на баща ми, на неговото любимо място се случи инцидентът, няма да е там.

Но ми се иска да бъде на място точно в този стил – ретро, леко комунистически и тежък стил“, добави още Цонева.

Ретро

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.