Home » Здраве » Десетки жени регулираха щитовидната си жлеза за 2 месеца с тази рецепта и казват, че живеят нов живот
Десетки жени регулираха щитовидната си жлеза за 2 месеца с тази рецепта и казват че живетя нов живот | Читалня

Десетки жени регулираха щитовидната си жлеза за 2 месеца с тази рецепта и казват, че живеят нов живот

Щитовидната жлеза ми е съвсем нормална вече и то само след два месеца!

Проблемите с щитовидната жлеза са кошмар за все повече жени. В наши дни, в следствие на стреса, мръсния въздух, некачествената храна и още, и още…, възрастовата граница на заболяванията на жлезата става все по-ниска.

Знаем, че проблемите с щитовидната жлеза влияят буквално на целия организъм и всичките ни органи. Те засягат храносмилането, обмяната на веществата, апетита, кожата, косата, ноктите, кръвообращението и редица други.

Оказа се обаче, че има рецепта, която много от нас не са знаели досега (признаваме си, че и ние я чуваме за първи път). С нейна помощ обаче щитовидната жлеза възстановява нормалните си функции след само два месеца.

Изпробвали този лек, дами като Павлина Нейчева и Яница Николова от Варна казват, че като че ли живеят нов живот. За по-сигурно не се доверили само на личните си усещания, а отишли и на ултразвук. Който отчел напълно нормална и правилно функционираща щитовидна жлеза.

Не знаем дали е чудо, или огромната сила на природата, която кой знае защо още подценяваме, но ето я рецептата, ако искате да я опитате и вие.

За целта са нужни съвсем малко неща като мед, елда и орехови ядки. И трите съставки трябва да се смесят задължително в много чист емайлов съд като първо смиламе една чаша елда до съвсем хомогенно състояние.

Важно е да се знае, че не бива да се използва брашно от елда, защото липсата на черупките на елдата в него губи от лечебната си сила. Ореховите ядки също се натрошават хубаво, почти до прах. След което се смесват с елдата и се заливат с мед. Количеството на трите продукта трябва да бъде едно и също.

Щом е вече готова, сместа се прехвърля в стъклен буркан и се затваря хубаво. От нея приемаме три пъти на ден преди хранене по една лъжица и това продължава цял един месец.

Другото важно условие е, че от същата смес веднъж седмично се храним цял ден. Ядем 24 часа само това и не приемаме нищо друго, освен вода. Това нещо го правим два месеца – месец лъжичка всеки ден и два месеца по един ден в седмицата само на сместа.

Щитовидната жлеза ще ви бъде благодарна.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.