Водещите новини
Home » Топ новини » Ден 100 след Апокалипсис сега (когато герб вече не са на власт)
Ден 100 след Апокалипсис сега (когато герб вече не са на власт)

Ден 100 след Апокалипсис сега (когато герб вече не са на власт)

Сподели новината
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ден 100 след Апокалипсис сега (когато герб вече не са на власт)

1. Сачева – обратно в Толбухин си търси работа като продавачка на зарзават или дрехи втора употреба, но не я искат, защото нямала втори западен език, а първият й плашел клиентите.

2. Томислав Дончев – обратно в Габрово си търси работа като таксиметров шофьор, но го късат на изпита, защото не е подготвен.

3. Ахладова – бивш министър на правосъдието – обратно в Перник. Пере килоти в леген вече пореден месец, защото благодарение на герб там няма вода и скоро няма и да има.

4. Захариева – открива школа по английски в Орландовци с надеждата, че там не я знаят. Скоро ученици от трети клас започват да й се подиграват на английския и тя изпада в депресия и се усамотява в планинско село да гледа овце.

5. ПКП – опозорена, учредява кръжок за производство на поцинковани кофи. Но никой не иска да го посещава.

6. Лиляна Павлова – от банката е уволнена на мига. Учредява курсове по отслабване, но са безуспешни, защото самата тя никога не може да отслабне.

7. Кралев – обратно във Варна. Няма бизнес, няма уважение, няма източник на пари. Пълен мрак. Решава да стане варненски гларус на плажа, за да примамва престарели дами за храна и режийни. Никой, обаче, не го харесва. Пропива се още повече.

8. Каракачанов – решава да направи патриотичен бизнес за производство на български цървули в Македония – от там го гонят като кварталния луд.

Продължете списъка…..

Татяна Кристи

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.