Home » Живот » Децата на тази двойка възхитиха целия свят: с право ли ги смятат за най-красиви? Вижте сами (Снимки)
Децата на тази двойка възхитиха целия свят

Децата на тази двойка възхитиха целия свят: с право ли ги смятат за най-красиви? Вижте сами (Снимки)

Децата са съкровищата на този свят. Затова не можем да ги делим на красиви и грозни – всички са прекрасни по своему и направо се разтапяш, когато те погледнат с невинните си очи.

И все пак съществуват дечица с необичайна красота, която просто няма как да подминем. На пръв поглед семейство Клементс не се отличава с нищо особено, но природата е възнаградила и родителите, и децата им с невероятна красота. Точно преди 9 години, на 7 юли 2010 г., се раждат двойката близначки Ава Мари и Ани Роуз, видя 365Новини.

Когато момичетата са на половин година, те започват да получават предложения от модни агенции за снимки на  красиви бебета. Но майката на момичетата, Жаки, не е готова по това време дъщерите й да станат модели. Има толкова много домакински задължения, че не ѝ е до това.

бебета близначки

красиви момиченца

Но времето минава и момичетата буквално „процъфтяват“ пред очите им. Когато навършват 7 години, Жаки решава, че в датата 07. 07. 2017 има нещо символично. Тя публикува снимки на дъщерите си в интернет. За 2 месеца момичетата стават истински звезди. Този път майката не се съпротивлява силно на модните агенции и се съгласява дъщерите ѝ да позират за лъскави списания и да участват в модни ревюта.

момичета близначки

момичета модели

красиви момиченца

Ани и Мари приемат тази промяна в живота като много интересно приключение. 

Снимките за тях са забавна игра. В допълнение момичетата имат време да се учат, занимават се с танци и плуване. Сестричките имат по-голям брат, който ги обича лудо и им помага да се справят с обучението и домашните си задължения. Снимката показва, че децата имат подобни външни характеристики. Тази перфектна красота са наследили от не по-малко красивите си родители.

сестри с братчето си

красиви момиченца

красиви близначки

семейство

 

Кевин и близначкитеЖаки и БлизначкитеАва Мари и Ани Роуз са признати за най-красивите момичета в света. 

По този повод в интернет има разгорещени дебати: някои потребители твърдят, че световната слава и успех в такава ранна възраст ще развалят характера на момичетата, а други просто се възхищават на техните перфектни черти и пронизващи виолетови очи.

Източник: Инфо Бургас

Твоят коментар

Твоята оценка
Твоята оценка
Общо гласували

About clslavchev

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

error: Кражбата от 365 Новини е забранена!!!