Home » Идеи » Дамските чанти – завършващия щрих в ежедневната визия
Дамските чанти – завършващия щрих в ежедневната визия

Дамските чанти – завършващия щрих в ежедневната визия

Дамската чанта е изключително важен аксесоар за всяка жена. Тя е комбинация от стилистичен акцент, допринасящ за нейния перфектен стилистичен образ, но освен това е място за съхранение на неща от първа необходимост.

Вариантите, които днес можем да открием като модели и видове дамски чанти наистина са невероятно разнообразни:

– Според размера. Малки, големи, средни, тип пазарска чанта, портмоне и много други;
– Според стила. Бохо, спортно елегантен, ежедневен, спортен, официален и т.нат.;
– Според начина на носене. За рамо, в ръка, на гърба, през рамо и други;
– Вид на материала. Спектъра от решения тук наистина са изумителни, защото дамски чанти реално се произвеждат от какво ли не – хартия, найлон, ПВЦ, естествена кожа, изкуствена кожа, текстил и изобщо за всичко за което се сетите като вид материал.

Критериите за избор на дамска чанта

Взискателността на дамите по отношение на този важен за ежедневните им потребности аксесоар са много повече отколкото ако се налага да си купуват нови обувки. Онлайн магазин flaro.bg класифицира основните изисквания на клиентките си в следния ред:

– Удобство и добра вместимост.
Чантата е сред непрекъснато ползваните дамски аксесоари, в които жените носят най-невероятни неща – от ключове за кола до резервен чоропогащник. Така, че не е без значение чантата да бъде максимално удобна за носене, а освен това да може да побере всички дамски потребности;

– Добра цена.
Жените са склонни да харчат много за обувки и чанти. Но практичните и разумни дами не си поставят за цел да изберат най-скъпите модели. При тях се наблюдава пресметливост и те залагат на няколко варианта дамски чанти, но на изгодна цена. Така от flaro.bg забелязват, че клиентките им са склонни да изберат два, три модела и да си ги поръчат заради приемливата оферта, отколкото да инвестират само в една скъпа дамска чанта.

Жените и техните дамски чанти са тема, която можем да дискутираме надълго и нашироко факт е обаче, че днес касае ли се за дамска чанта няма забранени и поставени в рамка норми. Тук всичко е позволено стига да е цветно, удобно, комфортно и стилно.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.