Home » Топ новини » Д-р Антония Първанова: От 5000 заразени с COVID само 874 са положителни! Срамота!
Д-р Антония Първанова: От 5000 заразени с COVID само 874 са положителни! Срамота!

Д-р Антония Първанова: От 5000 заразени с COVID само 874 са положителни! Срамота!

Антония Първанова разби на пух и прах тезите на д-р Кацаров и всички като него!

Критиките на д-р Антония Първанова към мерките срещу коронавирус продължават, въпреки че управлението на страната се смени. Тя е на мнение, че отново не се прави най-доброто и отново ставаме жертва на измами.

Педиатърката иска да знае защо не се издава „зелен сертификат“ срещу наличието на антитела, след като естественият имунитет е по-добър от имунизационния. В тази връзка тя предлага конкретен план за справяне с вируса, писа Kmeta.bg.

Д-р Първанова е на мнение, че трябва да се тества цялото население за антитела и само тези, които нямат такива, да бъдат подложени на някакви мерки. Останалите да продължат живота си нормално.

antonia-parvanova_600x450
Антония Първанова иска тест за антитела за цялото население

Чаровната лекарка подлага под съмнение и данните, които се предоставят от болниците, рефлективно и от Министерството на здравеопазването.

„Ако погледнем деня, в който въведоха зелените сертификати, ще видим 5000 заразени, но от тях само 874 са били с положителен PCR тест, останалите са вписани по други клинични пътеки като заразени.“, коментира д-р Първанова за „Списание 8“.

Според нея е безумие тези зелени сертификати в този им вид, защото е доказано, че ваксинираните също заразяват. Твърди се, че чрез ваксината се изкарва по-леко коронавирусът, но тогава става излишно ограничаването само на неваксинираните, защото останалите също могат да ги заразят.

Антония Първанова, която е бивш депутат, не смята, че отразяването на починалите всеки ден е коректно, тъй като в България като цяло се умира рано открай време.

„Продължителността на живота у нас е спаднала значително през последните 10 години. За мъжете от 76 г. на 71, а жените от 83 на 78 г. В България се води много нездравословен начин на живот и умират много хора всеки ден“, твърди педиатърката.

Тя си позволи да разкрие и друга измама на правителствата. Д-р Първанова твърди, че реалната цена на PCR теста е 2 долара, т.е. около 3,5 лв. В момента обаче той се прави срещу 60-80 лв., а миналата година дори струваше 120 лв. Къде отиват всички тези пари, се пита в загадката.

Източник: Зона 98

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.