Home » Идеи » Цветът на очите определя съдбата ви
Цветът на очите определя съдбата ви

Цветът на очите определя съдбата ви

„Погледни ме в очите, за да ти кажа какъв си“ е израз, който съдържа в себе си много истина. Знаем, че очите са прозорец към душата, но научни данни показват и, че в зависимост от цвета на очите ви, се формират определени черти на характера и съответно предопределят как ще протече живота ви. Тук може да погледнете какво да очаквате от съдбата в зависимост от вашия цвят на очите.

Кафяви или черни очи

Ако вие имате тъмни очи, може да се радвате, защото определено сте любимец на съдбата. Когато искате нещо, вие го постигате, но не с къртовски труд, а защото умеете да се харесвате на околните. Вие сте склонни да изчакате известно време, отколкото да се трудите безсмислено. Вие сте от хората, които залагат повече на външния си вид, отколкото на своите умения, затова се грижете за себе си. Идеалната ти половинка е тази, която е готова да те обгрижва и глези, затова ти е нужен човек, който има сини или сиви очи.

Хората с тъмни очи са ревниви, но успяват добре да се прикрият. Те са сериозни хора, на които може да им се разчита. Не обичат съветите и критиките, затова и рядко молят за помощ.

Сини или сиви очи

Ако твоите очи са сини или сиви, то явно природата иска от теб да раздаваш енергията си на околните. Ти си от хората, които постигат нещата сами, без да имат нужда от нечия подкрепа. Съдбата не е благосклонна към теб и изисква да полагаш много труд, за да постигнеш нещо.

В теб се крие много енергия, която те лишава от душевен покой. За да се освободиш от нея, трябва да си имаш близък приятел от противоположния пол, който има очи с топъл цвят. Идеалният ти партньор е човек, който притежава кафяви или черни очи. По този начин ти ще му даваш енергия, а половинката ти с удоволствие ще я приема.

Хората, които имат сини или сиви очи, са общителни и с лекота общуват с околните. Те лесно се влюбват и са склонни да се ядосат за секунди. Също така са изключително чувствителни, обиждат се лесно, но и прощават бързо.

Пъстри или зелени очи

Ако си притежател на зелени очи, то ти си в златната среда. Опитваш се да си в хармония със себе си и обмисляш всяко свое действие. За теб е от изключителна важност хората да са доволни от теб. Идеалният партньор за теб е човек, който има твоя цвят на очите.

Цветът на очите ти е комбинация от синьо и кафяво и това те прави чувствителен човек. Ти обичаш от цялото си сърце и имаш доверие на своя партньор. Спокойно може да се каже, че си от най-успешната категория хора.

Има още два цвята очи, които не се срещат често:

Жълтите и кехлибарените

Жълти очи притежават хора, които умеят да четат чуждите мисли и имат някакъв необикновен талант. Те обичат да общуват с хората, дипломатични личности са и двуличността никак не им е чужда.

Хората, които имат кехлибарени очи, са срамежливи и обичат да остават насаме. На тях може да им се има доверие. Те са индивидуалисти и се стремят сами да вършат задълженията си.

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.