Home » България » Чудна молитва към Св. Николай помага при болести и стрес
Чудна молитва към Св. Николай помага при болести и стрес

Чудна молитва към Св. Николай помага при болести и стрес

Свети Николай не случайно е наречен Чудотворец, защото още докато бил жив извършил много чудеса. Читатели споделят в Интернет, че една молитва към Светеца има духовната сила да излекува душата и тялото от различни болести.

Човек разказва, че от стрес започнал да губи тегло, въпреки, че се хранел. Прочел някъде, че има много силна молитва към Свети Николай Чудотворец, която помага и той започнал да я чете всяка сутрин в продължение на 40 дена. Ефектът се оказал поразителен. Още след 7-мия път започнал да усеща уникално вътрешно спокойствие, което изгубил през последните месеци. Около 15-тия път започнал да спи нормално и качил няколко килограма.

И така, колкото повече напредвал с молитвата към Свети Николай Чудотворец и Бога, толкова по-добре се чувствал и сякаш нещата от живота му сами се подредили добре.

Ето и целебната молитва, която възвръща душевния баланс, чисти физическите последствия от стреса, давайки оптимизъм и радост от живота.

Sv_Nikolaj„О, всехвални и всечестни архиерею, велики чудотворецо, Христов светителю отче Николае, избран съсъд и стълп църковен, бърз помощник, горещ защитник и предобър пастир, спасяващ словесното си стадо от беди.

Тебе прославяме и възвеличаваме като надежда на всички християни, извор на чудеса, защита на вярващите, премъдър учител, прехрана на гладуващите, веселие за плачещите, облекло за голите, лекар за болните, водач за пътуващите по море, освободител за пленниците, прехрана и закрила за вдовици и сираци, пазител на целомъдрието, кротък наставник на младежите, подкрепа на старците, наставник на постниците, отдих на трудещите се, за бедни и убоги изобилно богатство.

Чуй нас, които ти се молим и прибягваме под твоя закрила, застъпи се с богоприятните си молитви пред Всесишния и изпроси всичко що е полезно за душите и телата ни.

Запази с молитвената си мощ този свети храм и всеки град и село в отечеството ни и Св. ни Църква, благочестивия и христолюбив български народ и всички православни християни наши братя, от всяка злочестина, от външни и вътрешни врагове, от мор, земетресение, градушка, глад, наводнения, с огън и меч нашествие на другоплеменници и от междуособици. В беди и скърби протягай ни ръка за помощ и ни отвори дверите на Божието милосърдие.

Ние признаваме, че не сме достойни да подигаме очи към небето поради многото наши грехове и неправди; свързани сме с веригите на греха, не изпълняваме волята на Създателя си, нито пазим повеленията Му.

Затова прекланяме коленете на нашето съкрушено и смирено сърце и просим твоето бащинско застъпничество пред бога и наш Спасител: помогни ни, Божи угодниче, да не загинем в беззаконията си; избави ни от всяко зло и отстрани от нас всичко, което спъва нашия духовен подем; управи ума ни; укрепи сърцето ни в правата вяра.

Прогони с молитвената си мощ, както някога в Никея, духовните вълци, които налитат, късат и погубват стадото Христово. Спри стихията на развилнялото се безверие, безбожие и нравствено разтление в света.

Подкрепи усилията и начинанията на всички Божии работници за мир и правда Божия в света, любовта Христова да покори човешките сърца и да зацарува в тях, та да се съкратят дните на земното изпитание и по-скоро да възсияе царството Божие и на земята, както е на небето.

Тебе, Свети Николае, заедно със всички Божии угодници и праведни души, топло молим: усърдно молете Всеблагия Бог за милост и пощада кьм цял свят и към нас, които с вяра и упование на Бога чакаме да възсияе светлият ден Господен, когато с едно сърце и една душа цял свят ще слави, заедно с ангели и всички праведни души, името на Триединнаго Бога, Отца и Сина и Светаго Духа, сега и всякога и во веки веков.

Амин“

Всеки, който има усещането, че е попаднал в дупка, нека да чете тази молитва 40 дена сутрин./Източник „topaktualno“

Източник: lechiteli

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.