Home » България » Черепи на извънземни валят над Родопите
Черепи на извънземни

Черепи на извънземни валят над Родопите

В България е пълно с находки и необикновени предмети с възможен извънземен произход, научи 365novini.

Не става въпрос за метеоритните и подобни на тях отломки от космически тела, паднали някъде из нашата страна, а за летящи чинии или тела на същества, които не са хора. Очаквано се оспорва това, че са истински, но съществуването им е факт.

Става въпрос за два черепа на нечовешки същества. Открити са през 2001 и 2003 г. все по склоновете на Родопа планина. Единният се „появява” пред откривателя си в района на Златоград, а другият – близо до Асеновград. След първите съобщения за тях бързо се явяват критици, които обявяват, че черепите са от изгнили глави на телета.

Елементарното сравнение на черепите от тези животни с откритите обаче показва, че макар да има прилика, различията са очевидни и са в полза на извънземния характер на черепите.

През май 2001 г. в района на Златоград Роман Генчев открива непознат на човека череп. Мъжът е от Пловдив и хобито му е да събира отломки от метеорити. Освен това понякога има необикновени сънища. В поредица от такива съновидения „вижда” една и съща местност, докато един ден решава да я потърси в Източните Родопи. Така открива странния череп.

Находката е голяма колкото бебешка глава, макар на снимката, която през януари 2002 г. БТА показва, да изглежда много по-голяма. Има шест кухини, но нито една от тях не прилича на уста. Тежи 250 грама и е с олекотени кости. До днес остава неизвестно дали са направени някакви анализи на този череп.

Ретро

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.