Водещите новини
Home » Горещо » „Бургаското Барби“ си направи 22-ра операция на устните за ЧНГ
"Бургаското Барби" си направи 22-ра операция на устните за ЧНГ

„Бургаското Барби“ си направи 22-ра операция на устните за ЧНГ

Сподели новината
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

22-ра вливка на хиалурон в устните си подари за ЧНГ българското Барби.

Гордата притежателка на най-големи устни в света Андреа Иванова ги уплътни още повече в навечерието на Нова година и по този начин изпраща подобаващо отиващата си 2020-а, видя 365 Новини.

„През зимата усещането е по-некомфортно, тъй като заради студа устните се напукват но всеки ден ги мажа с балсам и крем и нямам проблеми. Много хора се шегуват, че така се пръскат толкова много пари за перфектни огромни устни, а пък накрая ги закриваш с маска против вируса и не можеш да ги покажеш. Но какво да се прави, рестрикциите са за всички“, сподели пред „България Днес“ русокосата бургазлийка.

През 2021-ва година Андреа планира пътуване до САЩ.

Продуцентите на едно от най-известните шоупредавания зад Океана коткат блондинката за участие в него с добра оферта – хонорар от 1000 долара и покриване на всички разходи по транспорт, престой за ангажимента око седмица в Лос Анджелис.

Заедно с професионалните покани не стихват и лични предложения за пари и срещи на живо. За Барбито те са буквално всекидневни.

„Никога не съм се възползвал от неприлични предложения. Нямам и гадже в момента, свободна съм. Но ще видим какво ме очаква през новата година“, зарадва мъжката аудитория русокоската и добави, че слагането на силикон и притежаването на най-големия бюст у нас също е заложен в план 2021 година.

Източник: Бургас 24

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.