Home » България » „Бул Инс” плати 120 000 лв. на дъщерята на Милен Цветков
„Бул Инс” плати 120 000 лв. на дъщерята на Милен Цветков

„Бул Инс” плати 120 000 лв. на дъщерята на Милен Цветков

Обезщетение в размер на 120 хиляди лева е превело застрахователно дружество „БУЛ ИНС“ на дъщерята на Милен Цветков от първия му брак Калина Цветкова, научи „Новата реалност“. 

Сумата е половината от претендираното от младата дама обезщетение за претърпените неимуществени вреди от бруталното убийство на татко й на Великден тази година. Мощният джип, с който дрогираният шофьор на червен светофар в центъра на София отнесе в отвъдното душата на видния журналист, е бил застрахован с „Гражданска отговорност“ в „БУЛ ИНС“.

Застрахователят реагира експедитивно на представените му документи и искане от адвокатите на Калина Цветкова и без предварително споразумение или съдебно решение й преведе доброволно половината от претендираните пари по посочена от нея лична сметка.

След нелепата трагедия Калина Цветкова и майка й Дана Начева, които живеят постоянно в Нидерландия, отказаха услугите на предложените им адвокати от Ивета Гоцева – майката на невръстния син на Милен Цветков -Боян, които живеят в София.

Предпочетоха да се обърнат към медийния адвокат Надежда Ковачева, която като стар приятел на Милен пое случая про боно (б.а. без заплащане на възнаграждение). В отстояване интересите на Калина Цветкова се включи и спеца по транспортни дела от младата генерация адвокат Яким Стоянов.

По неофициална информация до момента втората жена на убития журналист и синът им не са получили никакво застрахователно обезщетение. „Новата реалност“ не се ангажира с твърдение дали е така и по какви причини. Разследването на очевадното безумно престъпление продължава трети месец!?

Автор: Петър Бучков

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.