Home » Живот » Бременна съм и мъжът ми е толкова щастлив, но не знам дали бебето е от него
Бременна съм и мъжът ми е толкова щастлив но не знам дали бебето е от него

Бременна съм и мъжът ми е толкова щастлив, но не знам дали бебето е от него

Светът е голям, но въпреки това винаги можеш да срещнеш бившия си някъде и да се отдадете на малко страсти. Ей така, заради доброто старо време. Но когато тази моментна лудост даде своите 9-месечни последствия, които остават за цял живот, ситуацията става малко по-сложна. Особено ако вече имаш прекрасен мъж до себе си…

Ето я и днешната ни история:

„Чувствам се като пълна идиотка. От 2 години съм с най-прекрасния мъж на света, а от година насам правим опити за бебе. Все не се получава, а той подозира, че е възможно катастрофа от миналото, при която е пострадал тежко, да е рефлектирала върху фертилността му. Но въпреки това продължавахме да опитваме.

жена, мъж

Това лято заминах за няколко дни с моя приятелка на морето. Прекарвахме си чудесно, забавлявахме се и една вечер, разбира се, отидохме на бар. Там обаче за моя голяма изненада срещнах бившия ми приятел, с когото сме в добри отношения. Тогава пийнахме повече, заговорихме се, а малко по-късно решихме да се разходим по плажа. След това той ме покани в хотелската стая, където е отседнал.

Там продължихме да си говорим, беше ми много приятно. След това се прегърнахме, започнахме да се целуваме. Усещах, че всичко това е съвсем естествено…докато не се оказахме в леглото. На следващата сутрин се почувствах виновна, но и следващата вечер го направихме. Без никакви предпазни средства.

Няколко седмици по-късно цикълът ми закъсня… Направих си тест, в момента съм бременна. Бях толкова щастлива, когато научих, че най-накрая с моя приятел ще имаме бебе. След като се върнах от морето, правихме много, много опити. И най-накрая, когато му показах положителния тест, той беше безкрайно щастлив. В момента и двамата много се вълнуваме, но аз не спирам да се тревожа.

жена, тест за бременност

Съмнението, че бебето може да не е негово, а да съм забременяла в някоя от онези две нощи морето, не ми дава мира… Въпреки че не използвахме контрацептиви, съм почти сигурна, че няма как да съм забременяла тогава, все пак това се случи точно 1-2 дни след края на менструацията ми. Но дори и знаейки това и факта, че с приятела ми правихме секс толкова много пъти от тогава, притеснението ми все още ме държи будна нощем“, А.

Вие как бихте постъпили в тази ситуация и според вас какъв е шансът нашата героиня да е забременяла не от когото трябва?

Снимки: Unsplash

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.