Home » България » Борисов смени Тойотата с Шкода и заяви: Целта на Румен Радев беше да свали патриарха от колата
Борисов смени Тойотата с Шкода и заяви: Целта на Румен Радев беше да свали патриарха от колата

Борисов смени Тойотата с Шкода и заяви: Целта на Румен Радев беше да свали патриарха от колата

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отново пое по пътищата на страната, но не с прословутата джипка, а с „Шкода“. Ето какво сподели той във Фейсбук:

„Вижте каква красота. Всичко това го направихме. Сега са оставили 5-6 работника, колкото да се вижда, че се работи. Но няма една машина. Вместо българите да го карат и да го ползват, една леличка обяснява кое е на Апи, кое на кого е. Това е икономическия растеж, модела Радев. Абсолютно готово е, но само да не кажат, че е направено от нас. Щеше да е готова до Търново вече „Хемус“. Дори са готови да го взривят, само да не кажат, че ние сме го направили“, каза той.

„Видях с очите си, че АМ “Хемус“ в отсечката Бухковци-Белокопитово е готова и остава единствено да се положи маркировка, за да бъде пуснато движението. Хората могат да стигат бързо и безопасно от Шумен до Търговище. Варна е на 40 минути оттук. Но това няма да се случи, докато управлява моделът „Радев“.

Асен Василев нарочно прибра парите, които оставихме за завършването на магистралата, за да не бъде признато направеното от нас. Благодарение на Румен Радев няма нито един работник тук. Но тази магистрала не е моя, тя е на българите. Както обещах – тази магистрала щеше да е напълно завършена до 2 години, ако управлявахме ние.

Как ще възстановят икономиката – с вдигнатия юмрук на Румен Радев ли? Не могат да се справят нито с ваксинацията, нито с миграцията, нито с инфлацията. Моделът „Радев“ означава застой, хаос и разруха. Толкова могат служебният кабинет и Станислав Трифонов.

Единственото, което направиха, е да свалят патриарха от колата. Целта е да бъде охранявана само шайката на Румен Радев. Пазят ги от народната любов“.

Относно новата си кола Борисов заяви:

„По-тесничка е, ама с джипа много ги дразнех“, започна да се обяснява лидерът на ГЕРБ на кмет

„Направиха ни лесна мишена в знак на благодарност за хиляди успешни акции“, коментира от Шкодата Борисов решението да се махне охраната на НСО на главния прокурор, бившите премиери и председатели на НС.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.