Водещите новини
Home » България » Борисов пак атакува Радев: Гледаме „Мълчанието на агнетата“ по темите за Навални и шпионските скандали
Борисов пак атакува Радев: Гледаме „Мълчанието на агнетата“ по темите за Навални и шпионските скандали

Борисов пак атакува Радев: Гледаме „Мълчанието на агнетата“ по темите за Навални и шпионските скандали

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Този много филм „Мълчанието на агнетата“ го забелязвам тука в последните дни, това коментира премиерът в оставка Бойко Борисов.

Думите му бяха по повод това, че според него президентът Румен Радев и основните партии в парламента не са взели отношение спрямо два въпроса, свързани с Русия – темата Навални, нито по темата шпионски скандали.

„Съюзниците ни от НАТО изразиха солидарност с България по повод дестабилизиращите действия на Русия и подчертаха още веднъж силната си подкрепа към страната ни. Вчера на среща на Северноатлантическия съвет на НАТО в Брюксел бяха изслушани председателят на ДАНС и директорът на Служба военно разузнаване.

Те запознаха Съвета с разкритите незаконни действия на руски граждани на територията на Република България от 2011 г. насам“, коментира Борисов във Фейсбук. Думите му бяха придружени с видео от заседателната зала на Министерски съвет.

„До този момент кандидатът за президент Радев и върховен главнокомандващ няма коментар нито по темата Навални, нито по темата шпионски скандали. Темите не се коментират и от основните политически сили в българския парламент, които казват, че имат евроатлантическа ориентация“, добави премиерът в оставка, като допълни, че специалните ни служби и прокуратурата са получили пълна солидарност от НАТО. „За разлика от държавния ни глава“, каза още Борисов.

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.