Водещите новини
Home » България » Борисов на среща с ГЕРБ-София: Радев се мотае, нали бързахте за правителство? Сега тече задкулисието
Борисов на среща с ГЕРБ-София: Радев се мотае нали бързахте за правителство? Сега тече задкулисието

Борисов на среща с ГЕРБ-София: Радев се мотае, нали бързахте за правителство? Сега тече задкулисието

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

„Като гледам Радев как се мотае, и не знам защо. Нямало законов срок, но нали бързахте за правителство? Сега тече задкулисието“, това каза каза премиерът в оставка Бойко Борисов на среща с ГЕРБ-София, която беше предадена на живо в страницата му във Фейсбук.

На нея присъстваха кметът на столицата Йорданка Фандъкова, депутати и други, предаде „Медиапул“.

„Направихме много – тангенти,булеварди, кръгови, мостове, шадраван, дори нямаше работещ като дойде ти. Тогава ние оправихме цялата инфраструктура, чак до АМ „Люлин“. Имаме с какво да се похвалим и още две години и половина искам да работите, както досега. После ще представим и нови кметове, както представихме нови министри“, каза Борисов за плановете за развитие на ГЕРБ.

За бъдещето на града той обяви, че в следващите ни дни, месеци, трябва да бъде дигитална София. „Софиянци очакват модерен, дигитален град“, каза той, предаде „Стандарт“.

Председателят на комисията по финанси в Столичния общински съвет Георги Георгиев обяви, че БСП и „Демократична България“ в общинския съвет са против метрото да продължи до Симеоновския лифт. Георгиев показа на Борисов как може да се купи билет за градския транспорт през телефона.

„Искам всяка възможност на ежедневието да може да се свърши през телефона, да може да се платят данъците през телефона“, заръча Борисов към кмета и представители на общината.

Твоят коментар

About Натали Славова

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.