Водещите новини
Home » Горещо » Бомба! Дани и Алекс Петканови се разделят заради… ВИДЕО
Бомба! Дани и Алекс Петканови се разделят заради…

Бомба! Дани и Алекс Петканови се разделят заради… ВИДЕО

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

По Коледа освен чудеса, понякога се случват и не много приятни неща, някои от които изискват трудни решения. Такова се канят да вземат Даниел Петканов и Александра за връзката си, която мина през серия от перипетии, голяма част от които с публичен отзвук.

В своя Инстаграм профил Лудия репортер качи пост, който предизвика бурни реакции сред последователите му, а причината е, че е болезнено откровен не само в него, но и във видео, качено в You Tube канала на двойката, от което става ясно заедно ли са още.

„Това не е кликбейт.

В това видео ще дадем отговор на въпроса, който все по-често ни задават, а именно разделени ли сме двамата…

Този въпрос е породен от факта, че напоследък не качваме съдържание заедно – нито снимки, нито видео. Наблюдателни хора са обърнали внимание и на други факти, които ние не споделяме, но по един или друг начин накланят везните в посока, че нещо в отношенията помежду ни куца.

Като нормално семейство минаваме през различни състояния – на радост и на разочарования. Логично много по-често показваме добрата и ведра страна на нещата, като не акцентираме на проблемите или избирателно ги споделяме с широката аудитория.

КАРТИ ДОЛУ е опит да бъдем максимално открити за нашите взаимоотношения, дори когато това е неприятно малко или повече за нас. Не знаем дали ще имаме други съвместни епизоди, както и не знаем дали пък това няма да бъде началото на любопитна поредица, която показва какво се случва в семейството без филтър и цензура…. времето ще покаже“, гласи написаното от Петканов.

Припомняме, че двамата се ожениха в риалити формата „ВИП Брадър“ през 2017-та, а в началото на миналата година Александра роди момченце. Вижте и видеото на двойката и преценете сами как ще продължат в живота./show.blitz.bg

 

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.