Home » Топ новини » Бойко Борисов с пророчески думи 6 дни преди акцията с ареста му:
Бойко Борисов с пророчески думи 6 дни преди акцията с ареста му:

Бойко Борисов с пророчески думи 6 дни преди акцията с ареста му:

След като снощи при специална акция на ГД „Национална полиция“ бе арестуван екс-премиерът Бойко Борисов след обиск на дома му в Банкя, продължават версиите и спекулациите за обвиненията, които са повдигнати срещу Борисов.

Любопитно е обаче, че по-малко от седмица преди цивилни полицаи да влязат в дома му в Банкя, лидерът на ГЕРБ заяви във Враца, че единственото, което им остава на управляващите, е да го арестуват.

„Срам, позор грабеж. Единственото, което им остава, е да ме арестуват мен. Това им остава само да направят! Грабеж на зърно, грабеж на животновъди, грабеж на бизнеса, цени на тока.

Сега изведнъж, вие много услужливо, медиите започнахте да обяснявате, че всичко било в следствие на война!”, разгневи се миналия петък той.

Шест дни след изказването му от МВР съобщиха, че се провежда акция на ГД „Национална полиция” и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е арестуван. Малко по-късно съобщението бе премахнато. А след 2 часа обиски бившият премиер бе изведен от дома си и закаран в сградата на ГДНП.

По непотвърдена информация, той вече е там.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.