Водещите новини
Home » Горещо » Бог чу молитвите й: Виктория Петрова зачена на 40 години! (показа бременното коремче – снимки)
Бог чу молитвите й: Виктория Петрова зачена на 40 години! (показа бременното коремче – снимки)

Бог чу молитвите й: Виктория Петрова зачена на 40 години! (показа бременното коремче – снимки)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Красивата Виктория Петрова ще има щастието да бъде родител!

Хубавата водеща на новините по Би Ти Ви – Виктория Петрова получи най-прекрасния подарък на света. При това само седмици преди 40-ия си рожден ден на 30 август.

След толкова години в отчаяни опити да стане майка и да гушне в обятията си своето бебе, тя най-после успя. Оказва се, че Бог чу молитвите й и Виктория Петрова е бременна. А, както може да се предположи, щастливият бъдещ татко е спортният министър Красен Кралев, съобщава вестник “Ретро”.

Преди дни Вики Петрова показа наедрялото си коремче по време на официално събитие. Тя беше гостенка на партито за рождения ден на бившия футболист и треньор Илиян Илиев. Вместо рожденика обаче, повечето присъстващи бяха вперили очите си в тялото на новинарката.

Явно Виктория не е от суеверните жени, които упорито крият щастието си до третия, че и до четвъртия месец. Тя се беше облякла в буквално впита по тялото рокля, с която коремчето й се виждаше и от самолет.

Партито за ЧРД на Илиев дойде дюшеш и за да се разкрие още една лъжа – а именно, че Виктория Петрова и Красен Кралев са разделени. Е, не са. Двамата пристигнаха заедно на тържеството и си тръгнаха заедно. Като през цялото време изглеждаха по-сплотени и близки от когато и да било.

А и как иначе, ако Петрова носи в утробата си бъдещото им дете. Знаем, че Кралев доста време се дърпаше и не искаше да става отново татко на дърти години.

Очевидно обаче любовта му към Виктория Петрова се оказа по-силна и той отказа да мисли и действа егоистично.

Към момента Виктория още не е потвърдила новината, но близки до нея източници са убедени, че тя действително е бременна.

“Вики е суетна жена и в никакъв случай нямаше да се появи с този корем и тази рокля на обществено място, ако не беше бременна. Тя винаги се е стремила да бъде в перфектна форма и досега не сме я виждали неглиже или в неподходящ вид”, коментират източниците.

Тепърва ще разберем дали водещата наистина ще сбъдне най-голямата си мечта, което искрено й пожелаваме!

Твоят коментар

About Натали Славова

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.