Home » Горещо » Благой Георгиев: Дойде ми акълът, с Поли съм завинаги
Благой Георгиев: Дойде ми акълът с Поли съм завинаги

Благой Георгиев: Дойде ми акълът, с Поли съм завинаги

„Вече няма какво да ме извади от релсите. Толкова съм уверен в себе си и във връзката си. Рано или късно на човек все пак му идва акълът в главата.

Аз винаги съм бил уверен в себе си, но са се случвали такива неща в живота ми, които са ме извадили от релсите, не е зависело само от мен. После излиза, че аз съм виновен за всичко. След мен жените, с които съм бил, започват да говорят публично много неща, повечето от които не са верни. Аз не съм си позволил никога да се обърна срещу тях и да се изкажа негативно.“

Това разкрива в обширно интервю за „Телеграф“ бившият футболист Благой Георгиев и допълва:

„Тези неща не са ме обиждали, защото не са истина. В афект човек може да каже всичко. Когато се чувства наранен, човек може емоционално да направите какво ли не. Така че не съм сърдит на никого. Хората си мислят, че аз правя някакви неща ей така. Истината е, че всеки път съм наясно, като направя нещо, какво ще последва. И въпреки това не ме е страх, готов съм да поема последствията“.

На въпрос, кое е по-различно във връзката му с Поли Благо казва:

„О, има много неща, които с нея няма да направя. Тя страхотен човек и ме подкрепя във всичко. Поли е жената за мен завинаги. И този път наистина е завинаги! Няма какво да промени това“.

Питат го: При предишните ви връзки не е ли била идеята отново, че ще си завинаги?

„Естествено! Аз, да тръгна да правя подобно нещо, да градя семейство, разбира се, че е било с идеята да е завинаги. Но нещо се случва така, че нещата се променят. Сега знам, че с Поли не греша и този път е завинаги. Няма да се разделя с нея никога“, категоричен е Георгиев.

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.