Home » Горещо » Бившата на Лукарски: Обиждаше ме, че съм стара и дебела, за да не танцувам
Бившата на Лукарски

Бившата на Лукарски: Обиждаше ме, че съм стара и дебела, за да не танцувам

Бившата съпруга на Божидар Лукарски – Ива Йорданова, извади пикантни, но доста неприятни подробности от отминалия си брак с някогашния шеф на СДС, научи 365novini.  

В свой пост на страницата си на Фейсбук, атрактивната танцьорка намекна, че животът й с ексминистъра, с когото се разведе преди година никак не е бил лесен и дори е била подложена на емоционален тормоз. Без да споменава име, Ива намекна, че съпругът й я е унижавал с груби подмятания за външността и изявите й на сцената и тя неволно е поела ролята на жертва, като е повярвала, че не е достатъчно красива и млада, за да бъде добра танцьорка.

От години, Ива е инструктор по латино танци, като самата тя се изявява на сцената и това е любимото й хоби, макар че дълго време се изявяваше като кoнcултaнт пo уcвoявaнe нa eврoфoндoвe.

Бившата на Лукарски

Ива Йорданова се чувства прекрасно с колегите си от сцената

Очевидно обаче бившият шеф на СДС никак не е бил доволен да вижда жена си да се извива в страстни ритми по сцената, облечена в предизвикателно. Ето какво сподели по този повод Йорданова на стената си във Фейсбук:

„Никога не позволявай на никой да те тормози и да ти внушавате фалшиви убеждения за себе си!!! Преди няколко години ме накараха да повярвам (от човек, който вече не е част от живота ми!), че никога не бих могла да бъда танцьорка (отново), защото бях „твърде стара”, задникът ми беше „твърде голям”. И бях „твърде дебела” за да пея на сцената.”

Любопитната подробност обаче е, че Ива е с почти 15 години по-млада от Лукарски и сигурно затова техни общи познати

Атрактивната дама обаче очевидно е върнала самочувствието си и вече се чувства и достатъчно красива и свободна, защото публикува предизвикателни фотоси във вихъра на танца, в които пръска сексапил. Явно новият мъж на Ива – журналистът и главен редактор на авангардния сайт „Съвременни бохеми” Тодор Пеев е доста по-разкрепостен и я насърчава за сцената.

Бившата на Лукарски

Ива на романтична разходка с новата си любов Тодор Пеев

„Да, вече съм почти на 35 години; и да, задника ми може да не се вписва в стереотипите на това, на което сме готови да вярваме, че един танцьор трябва да изглежда, но това не е смисълът да бъдеш артистичен изпълнител. Артистичност е да носиш радост, вдъхновение и смисъл както на себе си, така и на другите. Става дума да се бориш над собствените си слабости и борби и след това да споделяш емоции уверено и честно. И за първи път в живота си, с гордост мога да кажа: “ Аз съм художник!“, написа с обнадеждена и с истински хъс за нови изяви на сцената Ива.

Около година след като звездното семейство се разтури, Божидар Лукарски не само си намери нова тръпка, а дори вдигна сватба с полуперсийката Лида Азади, с която през повечето време живеят в Калифорния в Америка.

Бившата на Лукарски

Тодор нарича любимата си „моята сладка захар“ и „Кралица“

Ива пък отново намери любовта с ексцентричния журналист Тодор Пеев, с когото са неразделни и споделят общи интереси и удоволствия.

След като Ива си позволи да сподели публично унизителните подробности от отминалия си брак, стотици нейни приятели я насърчиха да не се отказва от изкуството и предположиха, че в основата на цялата история е ревността.

Лупа 

Твоят коментар

Твоята оценка
Твоята оценка
Общо гласували

About Елена Монева

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

error: Кражбата от 365 Новини е забранена!!!