Home » Горещо » Беше една от най-обичаните попфолк певици, днес празнува порцеланова сватба
Беше една от най-обичаните попфолк певици днес празнува порцеланова сватба

Беше една от най-обичаните попфолк певици, днес празнува порцеланова сватба

Сервиз и екскурзия в Испания получи за порцелановата си сватба певицата Лия, разкри самата тя. Със семействата си и 30 приятели звездата и бизнесменът Георги Вълканов отпразнуваха 20-годишнината на връзката си.

„Получихме много подаръци, но все още не сме ги отворили. Много порцеланови неща са заради порцелановата годишнина, сред тях има и сервиз. Но буквално на другия ден след тържеството заминахме в Южна Испания само двамата и това е подаръкът, който си направихме по този повод. На мен ми беше мечта да отида и съм очарована от културата на маврите“, разказа Лия.

Тя и мъжът й са обиколили 4-5 града, посетили са разкошни градини, впечатляващи замъци и уникални катедрали.

„На излизане от замъка в Севиля влязохме в един магазин за сувенири и си купихме страхотна кръгла масичка за кафе от слонова кост с инкрустирано сребро. Взехме за приятели сувенири, бижута, ароматизирани свещи, ветрила“, разказа още звездата.

Тя признава, че не е усетила как са се изтъркаляли тези 20 г. с половинката й.

„Като върна лентата назад, много бързо и бурно минаха. Равносметката ни е едно прекрасно дете, което вече е на 16 г. Малко преди да се запознаем, Жоро е стартирал своя бизнес с международен транспорт и през уикенда ще празнуваме 20 г. и на неговата фирма.

Сега се чувствам още по-добре, непрекъснато сме ръка за ръка. Връзката ни стана още по-спокойна и хармонична, тъй като вече се познаваме много добре – и себе си, и партньора си“, сподели Лия пред „Телеграф“.

След като през пандемията издаде албум с шлагери, певицата приключва записи и на диск с македонски песни, а наесен подготвя двоен концерт промоция.

Твоят коментар

About Natali Slavcheva

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.