Home » Топ новини » Береану: Проблемът на вожда е, че е много прост. Поста с внучетата беше нещо много гадно
Береану: Проблемът на вожда е че е много прост

Береану: Проблемът на вожда е, че е много прост. Поста с внучетата беше нещо много гадно

Не съм срещал вожд, когото да обичам. След като излязоха записите на тоя вожд (Бойко Борисов), които се оказаха абсолютно верни и истински, ясно го показаха.

Проблемът на този вожд е, че той е много прост. Тези записи са народно творчество. Трябва да призная, че в България няма и десет процента от населението, което да говори такива простотии по телефона. Хората използват подобни, но елементарни псувни. Но тук имаме фантазия, има развитие на темата, познание, начин на мислене, политическа линия, която се забелязва. Това е човекът, който кове политиката у нас.

Това коментира в ефира на 7/8 тв журналистът Владимир Береану.

Представяте ли си друг политик в Европа, който да е хванат в какъвто и да е разговор да говори по този начин, каква ще е реакцията на хората. Германците нямат псувни. Имат едно шайзе и това е, те друго не знаят. Те просто нямат този талант. Във Франция е същото, коментира той.

Патриотите са уникални в момента. Единият вчера се изказа, че протестиращите искали джендър република, а другия направо ги обяви за някаква измет. И двамата са изключително агресивни. Очевидно това са им последните дни в политиката, защото никой няма да ги избере отново, посочи Береану.

Това с чекмеджето в спалнята е чисто мафиотска психика. Той обича да колекционира, това му дава сигурност. Като се почувства зле, хоп – отваря чекмеджето, вижда нещата там и се чувства сигурен, коментира той.

Не знам защо не се е задействала Агенцията за закрила на детето след вчерашния пост на Борисов. Това е отвратително – да си изкарваш внучетата като защитна бариера срещу омразата. Наистина трябва да се направи нещо. Това е ужасно за тези деца. Такива неща не трябва да се случват, това е много гадно, посочи журналистът.

Проблемът при него е, че той няма съчувствие. Той няма и контрол. Тази простотия и този народен език е на автомат и той бълва щуротии, в което няма логика, коментира той.

Който и да дойде след Борисов, ще е по-добре. Трябва да се организират избори, които поне минимално да са честни. Който и е – просто да не ги организират управляващите, смята той.

Според мен Борисов ще подаде оставка, защото вече няма други ходове. По-скоро той вече обмисля как да се изгуби, как да изчезне, страх го е от това, което ще се случи, защото много хора са му ядосани. Гешев след падането на Борисов ще остане ей така, няма да издържи на напора на останалите. Ще се прояви и в самите прокурори под него, ще почнат едно брожение, прогнозира журналистът.

Източник: Петел

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.