Home » Живот » Бебето беше мъртво и тя държеше тялото, притискайки го към себе си, накара съпругът ѝ да направи същото-Ето какво се случи!
Бебето беше мъртво и тя държеше тялото притискайки го към себе си накара съпругът ѝ да направи същото-Ето какво се случи!

Бебето беше мъртво и тя държеше тялото, притискайки го към себе си, накара съпругът ѝ да направи същото-Ето какво се случи!

Кейт Ог от Австралия и съпругът й Дейвид прекараха три години в опити да заченат дете. Най-сетне тя беше бременна и всъщност очакваше  близнаци!

Кейт роди недоносени близнаци, когато лекарите предадоха на нея и съпруга й Дейв най-лошата възможна новина.

Едно от бебетата, Джейми, беше мъртво. И мигновено това, което трябваше да е най-щастливата новина в живота на тази двойка, се превърна в най-лошия им кошмар.

Все пак Кейт отказа да повярва на думите на лекарите и в продължение на часове държеше безжизненото тяло на Джейми срещу нейното. И точно тогава се случи нещо невероятно!

През март 2010 г. Кейт роди близнаци Емили и Джейми в 27-ата седмица от бременността си. Джейми излезе пръв, а Емили пристигна две минути по-късно.

Веднага системата за наблюдение на родилното отделение започна да изпраща предупредителни звуци, докато Джейми лежеше безмълвен и неподвижен. Лекарите знаеха, че нещо не е наред и всички се събраха около малкия Джейми. Мама Кейт почувства, че нещо е много, много нередно се случва със сина ѝ.

Лекарите работеха 20 минути, за да спасят Джейми, но накрая трябваше да се изправят пред факта, че момчето е мъртво. Родителите на момчето, разбира се, бяха опустошени и поискаха да го задържат за момент, за да се сбогуват.

„Видях го да потреперва, но лекарят каза, че няма смисъл. Взех Джейми от лекаря, помолих всички да си тръгнат. Беше студено и просто исках да му е топло “, казва Кейт  пред„ Дейли мейл “ .

Кейт помоли съпруга си да свали ризата си и да легне в леглото с нея, за да могат двамата да затоплят Джейми с кожата си.

Кейт държеше Джейми на гърдите си два часа. Тя го прегърна и го потупа. И тя му каза, че сестричката му Емили се справя добре и че искат той да се събуди и да се прибере с тях.

Джейми продължаваше да изпуска дъха си от време на време, но лекарите казаха на Кейт, че това са просто рефлекси и че не трябва да се надяват много.

Двойката се опитваше да има деца от години и не издържаха на мисълта да загубят Джейми. Но синът им още не се е отказал.

След два часа контакт между кожата и кожата с майка си, Джейми изведнъж започна да диша. В началото Кейт не смяташе, че това може да е истина – и лекарите бяха шокирани, когато разбраха, че Джейми всъщност е оживял.

Съпругът на Кейт Дейвид каза: „За щастие имам много силна, много умна съпруга. Тя инстинктивно направи това, което направи. Ако не беше направила това, Джейми вероятно нямаше да е тук.

Събитието беше истинско чудо и благодарение на Кейт и Дейвид и двете деца оцеляват.

След известно време в болницата, бебето-чудо най-накрая успява да се прибере вкъщи.

Изминали са девет години, откакто се родиха Джейми и Емили, и двете деца се справят добре днес и дори имат малко братче.

Кейт и Дейвид се притесниха, че Джейми ще получи мозъчни увреждания в резултат на чудотворното си раждане, но той не е показал досега никакви признаци за това. Всъщност той е също като всеки друг 9-годишен малчуган.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.