Home » България » Бащата на починалия от К-19 абитуриент Христо заговори за зверско престъпление и възмездие
Бащата на починалия от К-19 абитуриент Христо заговори за зверско престъпление и възмездие

Бащата на починалия от К-19 абитуриент Христо заговори за зверско престъпление и възмездие

Бащата на абитуриента Христо Денев, който почина от коронавирус в търновската болница МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“, изригна с нов гневен пост в мрежата.

Днес след като братчето на Христо премина през Спешното отделение на същата болница, а по-късно бе настанено в отделението по неврохирургия, почерненият родител Иван Денев заговори за зверски престъпления и възмездие.

„Да повериш детето си живо на лекари и да им вярваш през цялото време, а те да те овикват и да ти го върнат в черен чувал е най-зверското престъпление. От него дори Дяволът би се възмутил! Няма подходящо възмездие – всичко би било малко“, написа Днев.

„Сега нека всички ние се молим, Бог да въздаде справедливост за смъртта на Христо. Защото само и единствено Бог е единственият и най-велик съдник. А ние по бъдещето ще видим кой и каква вина е имал“, добавя той.

Ето и пълния текст на коментара му, предизвикал куп одобрителни коментари в мрежата:

Да повериш детето си живо на лекари и да им вярваш през цялото време, а те да те овикват и да ти го върнат в черен чувал е най-зверското престъпление. От него дори Дяволът би се възмутил! Няма подходящо възмездие – всичко би било малко.

Преди години Недим Генджев постъпи добре – повика ходжи и вкупом се молеха за възмездие на угнетителите. Резултатите са видими и ясни…

Сега нека всички ние се молим, Бог да въздаде справедливост за смъртта на Христо. Защото само и единствено Бог е единственият и най-велик съдник. А ние по бъдещето ще видим кой и каква вина е имал. Не според човешкия съд, не според групичките коментари тук.

И нека прогоним с молитви дяволите от болниците! Никога черна сила да не припарва там!

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.