Home » България » Българския шаман и екстрасенс Сибила: Ванга се прероди, а близките да детето дори не подозират
Българския шаман и екстрасенс Сибила: Ванга се прероди а близките да детето дори не подозират

Българския шаман и екстрасенс Сибила: Ванга се прероди, а близките да детето дори не подозират

Маг Сибила е първият български екстрасенс, получил оферта за съвместна работа с НАСА, а едно от най-прочутите й предсказания, с което влиза в устите на хората, е връщането на Симеон Сакскобургготски у нас и влизането му в политиката, разбра „365новини

Шаманката прави пророчеството години преди то да се случи, а когато го споделя на всеослушание, събужда подигравките на хората. Сред последните й шокиращи разкрития обаче е, че баба Ванга отново се е върнала в нашия свят.

„Нейният дух вече е прероден в 4-годишно дете в България. Близките му дори не подозират все още за способностите, които ще се появят след няколко години“, категорична е маг Сибила.

Дарбата си да познава бъдещето и да лекува болни, тя споделя, че я е получила по наследство.

„Баба ми беше чакръкчийка, а прабаба ми лекуваше с билки и баеше с въглен и яйце. Когато бях студентка, бях много зле с математиката. Имах изпит и отидох при известната ясновидка Петранка от Бургас, която гледа на икони. Тя откри способностите ми и започна да ме обучава за бял маг“, разказва феноменът.

Най-впечатляващата й среща със света на паранормалното била през 1986 г., когато й се явила богинята Рея – Кибела, защото не желаела да се занимава с този род дейност. „А най-красивата ми среща беше с Дева Мария пред портите на рая през 1984 г. Това се случи при раждането на сина ми, което продължи 19 часа. Това е най-красивият образ, който съм виждала за 60-годишния ми земен път“, допълва Сибила. При ясновидството тя твърди, че можела да познава и без човекът да отиде на крака при нея.

„Ако не е при мен, трябва да имам неговата снимка, лично име по кръщелно свидетелство, рождена дата, име на майката и нейната рождена дата. Ползвам техники на хрономагията, като прониквам назад и напред в пространството. Движа се в тунела на времето. Съсредоточавам се чрез специална техника на дишане, повтарям си ключови думи, които ме въвеждат в момент на лек транс, и започвам да наблюдавам предмети, събития, образи, действия, получавам информация за всичко, което вече е било или ще бъде в живота на човека“, казва ясновидката. Тя е прочута и с друга своя дарба, а именно – да осъществява връзка с отвъдното.

За тази практика Сибила признава, че е опасна, защото този, който вика духа, може да бъде обсебен от него.

„Аз правя сеансите много рядко, само ако е изключително наложително. Желателно е да има предмет, принадлежал на починалия човек, при спиритичния сеанс, негова вещ. Явява се духът на близкия починал, понякога и духовете на други починали от семейството. Духовете говорят чрез някого от присъстващите, пишат чрез адепта или местят предмет по букви и пишат съобщение, рядко се материализират до сияние или безплътна фигура“, споделя Сибила.

За дългогодишната си практика с дарбата си тя е излекувала десетки хора, сред които пациенти с болестта на Ходжкин, на Рейно, на Бехтерев, вегетативна полиневропатия на крайници, простатит и множествена склероза.

„Бях безкрайно щастлива, като излекувах млад мъж от множествена склероза. На третия сеанс влезе при мен, подкрепян от близък, но вече вървеше, а след 20 сеанса само леко накуцваше“, хвали се Сибила.

Източник: За жената

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.