Home » Живот » Бабите и дядовците никога не умират! Те просто стават невидими за очите
Бабите и дядовците никога не умират! Те просто стават невидими за очите

Бабите и дядовците никога не умират! Те просто стават невидими за очите

Всеки трябва да прочете това. Това е просто страхотно!

Бабите и дядовците играят огромна роля в развитието на нашата личност, нашия растеж, в това как и какво виждаме и чувстваме. Децата, които са общували с бабите и дядовците си, имат по-здравословна връзка с възрастните и уважават възрастните.

Това обаче са само някои от предимствата на тази специална връзка. Някои казват, че любовта към внуците може дори да е по-силна от любовта, която изпитваме към собствените си деца. В тази връзка има нещо специално, нещо магическо.

Това е специална връзка, благодарение на която децата учат за любов, уважение, признателност. Освен това те научават много за миналите модели на живот и как техните баби и дядовци се опитват да изградят своето бъдеще.

Вашите мъртви баби и дядовци са все още там, където сте прекарали време със семейството си.

Това може да е трудно да се повярва, но те винаги присъстват във всички части на живота ви, живеят във вашето сърце и винаги в паметта ви.

Можете дори да ги усетите в неодушевени предмети, които те докосваха, например дрехите, мебелите или ръчно изработените творения. Така че се грижи за тези неща.

Вашите баби и дядовци ще ви напътстват и ще ви помагат да останете себе си. Те винаги ще бъдат с вас, за да ви покажат как да се наслаждавате на всеки момент от живота си.

Те никога няма да ви разочароват. Те ще изчезнат и няма да можете да ги видите, но когато най-малко го очаквате, ще почувствате тяхното присъствие и подкрепа.

Размислите за бабите и дядовците ще донесат положителни вибрации на тялото ви и добри спомени.

Ако бабите и дядовците ви са още живи, обадете им се! Не се притеснявайте да им кажете колко ги обичате, защото животът е толкова кратък!

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.