Водещите новини
Home » Топ новини » Аз отказвам да се ваксинирам. Ти се ваксинираш. Защо да съм заплаха за живота ти? Нали ваксината те пази от зарази. Или не?
Аз отказвам да се ваксинирам. Ти се ваксинираш

Аз отказвам да се ваксинирам. Ти се ваксинираш. Защо да съм заплаха за живота ти? Нали ваксината те пази от зарази. Или не?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Усещате ли как ни насъскват едни срещу други заради коронавируса и едни ваксини, за които предположенията са повече от познанията

Общественото мнение не само у нас – по цял свят е разделено по този наистина сложен казус. Нещо повече оформиха са два вече враждуващи лагера между хората. И в мрежата, и по магазините дори.

Самите медицински специалисти също са разделени в становищата си. А народът вече се видимо се побърка.

Знаете ли, че вече има много хора, които кихат и кашлят с температура по домовете си, стискат зъби и не смеят да отидат на лекар. Не са малко, които си мислят, че влязат ли в болница, няма да излязат живи от там. Както и обратното – изпаднали в ужас хора пълнят болниците без нужда.

И другата крайност – тъмни сили заради едни милиарди са готови да уморят човечеството. Живейте си живота и хич да не ви пука.

Факт е, че десетки хиляди видеа на медицински специалисти бяха изтрити от ютюб. Все на хора, които не отричат коронавируса, но смятат, че той се държи както и други по-агресивни вируси, с които човечеството вече се е срещало. Като свинският грип, например.

Сума ти народ, в това число и негови колеги, направиха на мати маскара доцент Атанас Мангъров, който твърдеше, че докато две трети от населението не се срещне с КОВИД-19 този вирус няма да миряса. След толкова месеци същото нещо излезе и от устата на главният санитарен инспектор д-р Ангел Кунчев.

И така – този каза, онзи рече, трети заповядва и в главите ни настана истинска боза. В това отношение може би не бива да сме крайни в оценките си за управляващите – решенията им не са много по-различни от тези в почти целия свят. Можем само да сме критични и то много за начина, по който се “справят” с икономическия аспект на тази уникална криза.

Остава най-важният въпрос: ДА СЕ ВАКСИНИРАМЕ ЛИ С ПРЕПАРАТ, СЪЗДАДЕН НА “ПОЖАР”? ТЕСТУВАН САМО НЯКОЛКО МЕСЕЦА? ЗАЩО НЯКОИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ НА ВАКСИНИ ИСКАТ ОТ ЕС ДА БЪДАТ ОСВОБОДЕНИ ОТ ОТГОВОРНОСТ ПРИ ПРИЛАГАНЕТО Й?

КАКВА Е ТАЗИ ЗАЩИТА ОТ ВИРУСА, СЛЕД КАТО ТРЯБВА ДА СЕ ВАКСКИНИРАШ ДВА ПЪТИ? СЛЕД ГОДИНА – ПАК?

Всеки носи отговорност за собственото си тяло. И не казвайте, че неваксинираните заплашват здравето на ваксинираните. Ако една ваксина не те пази, както от едрата шарка, например, тогава за какво ти е? Ако е за успокоение на нервите – по-добре да отидем на психотерапевт.

Най-лошото е заради целия този хаос и мъгла да се оставим да си издерем очите помежду си само, защото ще изберем за себе си единия или другия вариант. Кой на този етап знае цялата истина? Може би ще я разберем, но – евентуално, едва след няколко години.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.