Home » Зодии » Астроложката Мира Кунева: След 10 април ще има спад на коронавируса
След 10 април ще има спад на коронавируса

Астроложката Мира Кунева: След 10 април ще има спад на коронавируса

Мира Кунева е един от най-популярните астролози у нас, научи 365novini.

 В тази сфера тя има повече от 20-годишен стаж. Има техническо образование, специализация и аспирантура в областта на приложната математика и механика, но по астрологията се запалва през 1995 г. Прогнозите ѝ се отличават с конкретика, а според Кунева спасението от коронавируса ще дойде след 10 април.

„2020 г. е нетипична с 6-те си затъмнения. Когато нещо се отвори при едно, обикновено при следващо започва да се затваря. Затова процесът стартира сега – в края на март, и ще приключи в началото на юни. Сега Сатурн влезе във Водолей – тежка планета си смени знака – това носи промяна в ситуацията.

Водолей е по-добър знак от досегашния му домакин Козирог, свързан със страхове, рестрикции, тайни. Освен това за първоначалния 3-месечен престой на Сатурн в него ще се смени фокусът. Водолей е знак на иновациите, на комуникациите, на науката – ще научим за лек, за ваксина, за справяне с проблема.

Според астрологичната логика следва на 7 април (бел. ред. Деня на медицинските работници) агресивно пълнолуние, което също трябва да помогне, и най-късно след 10 април би трябвало да имаме спад на коронавируса“, казва Мира.

Според нея вирусът може да се върне през есента. „Покрай съвпада на Сатурн и Плутон през септември може да има втора вълна на вируса. Ще наблюдаваме и обръщането на Марс, който ще стане ретрограден. Може да преживеем няколко месеца на конфликти, катастрофи – този знак разпалва нещата“, коментира астроложката.

ретро

Твоят коментар

About Натали Славова

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

365Novini във Facebook
error: Кражбата от 365 Новини е забранена!!!