Home » Зодии » Астроложката Мира Кунева: След 10 април ще има спад на коронавируса
След 10 април ще има спад на коронавируса

Астроложката Мира Кунева: След 10 април ще има спад на коронавируса

Мира Кунева е един от най-популярните астролози у нас, научи 365novini.

 В тази сфера тя има повече от 20-годишен стаж. Има техническо образование, специализация и аспирантура в областта на приложната математика и механика, но по астрологията се запалва през 1995 г. Прогнозите ѝ се отличават с конкретика, а според Кунева спасението от коронавируса ще дойде след 10 април.

„2020 г. е нетипична с 6-те си затъмнения. Когато нещо се отвори при едно, обикновено при следващо започва да се затваря. Затова процесът стартира сега – в края на март, и ще приключи в началото на юни. Сега Сатурн влезе във Водолей – тежка планета си смени знака – това носи промяна в ситуацията.

Водолей е по-добър знак от досегашния му домакин Козирог, свързан със страхове, рестрикции, тайни. Освен това за първоначалния 3-месечен престой на Сатурн в него ще се смени фокусът. Водолей е знак на иновациите, на комуникациите, на науката – ще научим за лек, за ваксина, за справяне с проблема.

Според астрологичната логика следва на 7 април (бел. ред. Деня на медицинските работници) агресивно пълнолуние, което също трябва да помогне, и най-късно след 10 април би трябвало да имаме спад на коронавируса“, казва Мира.

Според нея вирусът може да се върне през есента. „Покрай съвпада на Сатурн и Плутон през септември може да има втора вълна на вируса. Ще наблюдаваме и обръщането на Марс, който ще стане ретрограден. Може да преживеем няколко месеца на конфликти, катастрофи – този знак разпалва нещата“, коментира астроложката.

ретро

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.