Home » Топ новини » Астролог: Смъртта ни дебне месец преди и след рождения ден!
Астролог: Смъртта ни дебне месец преди и след рождения ден!

Астролог: Смъртта ни дебне месец преди и след рождения ден!

Ивелина Пенчева е икономист по образование и астролог по призвание. Известна е и като Рейки Мастер. Нейната любов са не само Рейки, но и енергиите Изис Сейким, Рейки на виолетовия пламък и още други, в които е посветена.

Пенчева разкрива, че според законите на астрологията смъртта често ни издебва около рождената дата, видя 365novini.

„Огромна е статистиката, която доказва това. Има и по-лошо – смъртта близо до рождената дата може да бъде не само естествена, а и нелепа, трагична, непредсказуема. Даже ако няма пряка опасност, към този ден трябва да подходим с внимание и разбиране към тънките настройки на загадъчния Космос.

В много случаи близо до рождения ден се промъкват съдбовни събития, които не е лесно да се преживеят. В хороскопа това е преминаването на Слънцето през ХІІ и І дом.

Именно тези два дома определят трудно или леко ще преживеете своя рожден ден. Ако там са разположени някои от тежките планети като Марс, Сатурн, Уран, Нептун или Плутон, значи вие се отнасяте към категорията хора, които в пределите на тези два месеца – преди и след рождения ден, сте най-уязвими. Р

уският поет Николай Рубцов починал драматично на 19.01.1971 г. – две седмици след като отбелязал своята 35-годишнина (удушен е от младата поетеса Людмила Дербина – бел. ред.).

Неговият І дом е пренаситен с планети – Луна, Меркурий, Марс, Сатурн и Уран. Това е служило за верен признак, че има сигнал за опасност около рождения му ден. Друг пример е ранната смърт на Франц Кафка, който е роден на 3 юли 1883 г. и е починал на 3 юни 1924 г. от скоротечна туберкулоза. В неговия ХІІ дом също има разположени няколко планети и е трябвало да очаква ударите на съдбата в месеца, предшестващ рождения му ден. Българският политик Андрей Луканов, който е роден на 26.09.1938 г., е убит на 02.10.1996 г.

Съществуват множество примери за подобна участ.

Така се получи даже и с българския астролог Иван Станчев, дори собственият ми баща си отиде от този свят на 21-вия ден след рождения си ден“, казва астроложката. По нейни думи има универсално правило, с което да знаем кога какво ще ни се случи.

„Ако асцендентът е Козирог, Водолей, Риби, Овен, Телец, Близнаци, най-опасен месец е след рождения ден. За знаците Рак, Лъв, Дева, Везни, Скорпион, Стрелец – месецът преди това. Във всеки случай през този опасен период е необходима повече предпазливост. И накрая – не се плашете: на когото каквото му е писано, не може да се избяга от съдбата“, обяснява Пенчева.

Източник: Струма

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.