Водещите новини
Home » Топ новини » Анни Цолова: Преди 8 години попитах кой предложи Пеевски и ,,столчето ми остана празно“
Анни Цолова: Преди 8 години попитах кой предложи Пеевски и столчето ми остана празно“

Анни Цолова: Преди 8 години попитах кой предложи Пеевски и ,,столчето ми остана празно“

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

,,Два дни по-късно в студиото на сутрешния блок на БТВ зададохме въпроса „Кой предложи Пеевски?“ на тогавашния премиер Пламен Орешарски. След това въпросът #КОЙ се превърна в символ протестите през лятото на 2013г.

Стана метафора на овладяването на България и заживя свой живот. Малко по-късно сутрешния блок на бтв спря излъчването си за повече от месец и аз се разделих с телевизията.

И понеже смятах, че въпросът ,,КОЙ?“ е много важен, не спрях да го задавам, в различните му форми и нюанси и в ефира на Нова. Такива въпроси получаваха и Бойко Борисов, и Цветан Цветанов , и ДПС, и БСП, и всякакви патерици…После „столчето ми остана празно“.

Чувам, че през изминалите две седмици името на Делян Пеевски се споменава в големите тв студиа не само като „най-големия дарител“, а и по темите, за които трябваше да се пита и в последните 3-4 години. Пита се и се разказва не по същество и без подробности, но все пак. Изглежда вече е по-лесно да се споменава това име.

Ще има ли нов Кой или нищо не се е променило? Или старият ще запее нова песен? Или ще слушаме същата песен, но от други изпълнители? Или няма да има Кой?

Без честни журналисти и независими медии няма да получим отговорите на тези въпроси.

Да си пожелаем въпроси и отговори.

ПП. Спомних си, че въпросът Кой? беше и постоянна част от декора ни.“, написа в пост във Фейсбук бившата водеща Анна Цолова.

Източник: Евроком

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.