Водещите новини
Home » Топ новини » Андрей Слабаков: Трябва да глобяват всеки протестиращ с по 1000 лв.!
Андрей Слабаков: Трябва да глобяват всеки протестиращ с по 1000 лв.!

Андрей Слабаков: Трябва да глобяват всеки протестиращ с по 1000 лв.!

Сподели новината
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Евродепутатът от гражданската квота на ВМРО Андрей Слабаков не подкрепя протестите срещу правителството. Той намира протестиращите за хулигани, които трябва да бъдат глобявани.

Слабаков иска глоби за протестиращите

Както е известно, появи се информация, че протестиращите ще бъдат глобявани с по 300 лв. Това е заради масовото неносене на маска при дистанция от по-малко от 2 м.

Андрей Слабаков е открит критик на всички, които не спазват мерките срещу COVID-19. Ето защо той е против протестите, тъй като там човек най-лесно може да се зарази с коронавируса.

„Чета за някакви 300 лв. глоба за протестиращите. Аз мисля, че глобата даже трябва да е по-голяма, от порядъка на 500 или 1000 лв.“, отсича Слабаков.

Андрей Слабаков
Андрей Слабаков няма как да подкрепи протестите

Евродепутатът се отнася изключително сериозно към опасността от вируса. Преди 2 месеца той каза във видео, че тези, които смятат, че бъдещата ваксина срещу COVID-19 ще им навреди, са психично болни.

Дали обаче Слабаков е против протестите само заради заплахата от коронавируса, не е сигурно. Откакто е в европарламента, той прибира над 13 000 лв. заплата и в този ред на мисли статуквото го устройва.

Преди 7 години режисьорът беше едно от лицата на протестите срещу Бойко Борисов, но днес той смята, че премиерът си е свършил отлично работата по отношение на COVID-19 и го подкрепя.

Източник: зона 98

About Натали Славова

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.