Водещите новини
Home » България » Алена ни стресна с мрачна прогноза: Порои и наводнения у нас до края на март
Алена ни стресна с мрачна прогноза: Порои и наводнения у нас до края на март

Алена ни стресна с мрачна прогноза: Порои и наводнения у нас до края на март

Сподели новината
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Пороите и наводненията през първия месец на пролетта отново заплашват градове и села. Нептун е в Риби до 2025 г., не можем да ги избегнем, но чувството ни за себесъхранение би ни помогнало щетите да са минимални, каза топастроложката Алена, цитирана от retro.bg.

В политическия живот на България настъпват промени, обвързани с изборите, а политиците за пореден път обещават добруване на народа ни, но избирателите не са забравили горчилката от годината на Уран и трудно се доверяват, коментира тя.

В настоящия месец е задължителен контролът върху хранителните продукти, особено внос от чужбина, заради опасност от хранителни отравяния, което е възможно и с наша продукция заради проявена безотговорност при селскостопанското производство, предупреди астроложката.

Месец март ни орисва на мечтаното ново начало, което ще е успешно, ако в годината на Уран сме съборили старото и непотребното и сме започнали градеж на нови, стабилни основи, на които да стъпим и да се развиваме. Проблемът е, че мнозина подценяват вредата от влиянието на прибързаните си действия, от липсата на разумна мисъл.

А тази прибързаност, особено сред хората на по-нисши служебни позиции, които искат бързо да напреднат и да забогатеят, но не от заплатата си, води към провал, грешки, а при мнозина до законови и съдебни наказания. Не си мислете, че през 2021 г. Съдбата и Кармата ни орисват на възможност околните да бъдат мамени и да се обогатяваме с техните знания и умения, като хитруваме и лентяйстваме, давайки вид, че работим.

Това няма как да се случи. Меркурий, особено в своето директно движение, би подкрепил или помогнал на всеки, който с труда си постига мечтаното материално статукво по честен начин. Март ни подлага на изпитание, за да ни принуди да осъзнаем как да подбираме средата си и кои хора да не допускаме до себе си.

About Натали Славова

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.